Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Clarins Multi-Active Jour Nappali Arckrém Száraz Bőrre

1 vélemény
Hozzáadva 2024.05.21.by

Honeyhair

Nappali arckrém száraz bőrre a Clarins techológiai innovációjával: a Skin Charger Complexben a niacinamid és az organikus tengerparti iringó (Eryngium maritimum) kivonat együttes erővel küzd a mozgalmas, intenzív életmód és a stressz bőröregedést okozó hatásai ellen, valamint fokozza a bőr ellenállóképességét. Ígérete: feltöltött, hidratált, táplált, egyenletes, kisimult, ragyogó és ellenálló arcbőr.

26 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.30. 12:33 - 2024.12.30. 08:00

A kombinált bőröm, majdnem minden magas koncentrációjú jó minőségű niacinamidos terméket szeret és ez a krém az összetevői tekintetében tényleg top kategória, illetve hozza a márkától elvárható megbízható magas minőséget is. Sűrű, törtfehér állagú, de azonnal beszívódik, nem zsíros. Nagyon kellemes illata van, extra puha tapintású lesz tőle a bőr és valóban kiegyenlíti (ragyogás, egységes szín) a bőrfelszínt, ami már rögtön felvitel után láható. Azonnal mehet fölé fényvédő és smink is, nem csomosódik, nem kukacosodik. Tényleg ideális hidratáló kombinált bőrre, viszont így közel a 40-hez, nem csak a szérumoktól, de a hidratáló krémtől is várok valamilyen szintű ráncfeltöltő hatást, bár szerencsére egyelőre csak finom mimikai ráncaim vannak. A nyári hónapokban használtam belőle egy tégellyel, úgy 5-6 hétig tartott nálam minden napos reggeli használat mellett, ideális utolsó lépése volt a reggeli rutiomnak, toner és szérumok után, fényvédő előtt, de a tégely végéhez érve sem láttam különösebb ránctalanító, vagy feszesítő hatását. Azt hiszem úgy tíz évvel ezelőtt a húszas éveim végén pont jó lett volna, de ma már, ha havi szinten ennyi pénzt kiadok egy high-end termékért, egy kicsit többet várok tőle anti-ageing tekintetében. Miután elfogyott, figyelgettem pár hétig a bőrömet, hogy vajon hiányzik-e ez a krém, de igazából nem. Örülök, hogy kipróbáltam, talán ha találok kedvező áron, majd nyárra ismét újraveszem, de a kombinált, ugyanakkor az öregedés első jeleivel is küzdő bőrőmnek nem ez a legjobb hidratáló.