Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Ashmatiii
Azonnal élénkítő szemkörnyékápoló, a kisebb ráncok célzott kezelésére
Létfontosságú Clarins Multi-Active Yeux szemkörnyékápoló a 30-as éveikben járó „hyper-connected” nőknek, hogy megőrizzék ragyogó fiatalos megjelenésüket. A stresszes életmód először a szemek körül hagy nyomot, különösen a szemkontúron. Ez a finom terület elsőként mutatja meg a fáradtság vagy az öregedés első látható jeleit. Ez a kivételes szemkörnyékápoló kisimítja a kisebb ráncokat, azonnal élénkíti a szemkontúrt, cryo-fém fejének köszönhetően segít csökkenteni a duzzanatokat és a sötét karikákat.
Szemorvosok által tesztelt.
2021.02.07. 10:52
Pár hónapos használat után sajnos nem veszek észre túl nagy különbséget. Kenegetem továbbra is a megmaradt terméket de nem sok reményt fűzök hozzá. Kevés mennyiséget kell felvinni a szemkörnyékre, ha többet vittem fel elkezdett hámlani. Egyébként kellemes állagú a krém bár nekem egy kicsit nehezen szívódik be. Viszont a fém fejet nagyon szeretem, jól hűsít ez tényleg csökkenti a duzzanatokat. De a sötét karikákkal,kisebb ráncokkal nem tudott mi kezdeni. 15-20 perces szemkörnyéki maszkoknak láthatóbb hatása van negyed annyiért.
2019.05.20. 05:20
Sajnos sokszor hianyzik par ora a szepitö alvasombol, enyhen kifejezve akad par börönd a szemem alatt egy hajnali 3-as keles utan :D Nagyon szeretem ezt a kremet, a hideg fem fejet, könnyen beszivja a böröm, dobom ra a BB kremet es indulhat a mandula. Mire beerek dolgozni, mar egesz emberi fejem van. TOP!
2018.11.02. 08:26
Kellemes krém, jól hidratáló hatásu. Könnyen lehet rá sminkelni. Szeretem a clarinst, eddig egyik krémjukben sem csalodtam. :)
Utoljára szerkesztve: 2019.07.27. 13:14 - 2018.04.17. 11:04
Kb 1 honapja hasznalom.Kellemes, konnyu krem, gyorsan es maradektalanul beszivodik. Az applikatorat nagyon szeretem, mivel hidegebb mint az ujjam lenne, kifejezetten udito erzes azzal felvinni a kremet.Egyelore a karikaimat nem tudta teljesen eltuntetni, mivel nagyon allergias vagyok, most varom a gyogyszert es keveset alszom. Mindezek tetejebe neha muszaj megdorgolnom a szemem, ha mar ugy erzem kifolyni keszul. Tehat nem a krem hibaja.Irok update-et, ha vegre megkapom az allergia bogyokat, h akkor milyen a karikakra gyakorolt hatasa.Update:Még mindig szeretem.A ráncocskákat nem tünteti el, de a puffadásra elég jó. Reggel kell neki kb fél óra. Én mindig adok neki egy kis időt és csak utána sminkelek.