Lyne
A mélyfekete és vízálló ásványi pigmentekben gazdag formulája keserű narancsvirág viasszal dúsított, mely bevonja, védi és göndöríti a szempillákat.
2023.12.23. 13:42
Csodálatosan íveli a pillákat, ha kétszer megyek át rajtuk, egészen lenyűgöző hatást kelt! Nem pereg, nem kenődik el. Pont annyi festék kerül a kefére, amennyi szükséges, nem kell húzogatni százszor... DE! Nekem nagy csalódás, hogy nem könnyálló...😲 amint kicsordult pár könnycseppem, az egész lefolyt a képemről...😒 A másik hatalmas negatívuma, hogy 5 hét után teljesen beszáradt!! 😱 Azért nálam általában 3 hónapig kibírják a szempillaspirálok... Az, hogy nem tudok elmorzsolni pár könnycseppet és csak pár hétig élvezhetem a csodapillákat, nekem nem ér meg 2 csillagnál többet...