Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique All About Clean All-In-One Cleansing Micellar Milk+Makeup Remover Very Dry To Dry Combination

1 vélemény
Hozzáadva 2021.11.08.by

szeliger

A száraz vagy nagyon száraz bőrre szolgáló tisztító tej gyengéden, de hatékonyan eltávolítja a smink és a szennyeződés minden nyomát. A krémes szerkezet hidratálja a száraz bőrt, puhává és rugalmassá teszi. A tisztító tej ideális a szem érzékeny területein, alkalmas kontaktlencsét viselőknek, nem komedogén.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.05. 06:17 - 2022.08.05. 06:01

A fehér színű sminkeltávolító inkább krémes, mint tejes állagú, ha a tubusból kinyomom, akkor megtartja a formáját. A bőrhöz nagyon kíméletes, kicsit sem szárít, semmilyen kényelmetlenséget vagy húzódó érzést nem tapasztaltam a használata során. A sűrűbb állaga miatt úgy oszlatható el az arcon, mint egy krém. A sminket jól leszedi, de nem tökéletesen, utána még egy micellás vízzel át szoktam törölni az arcomat. A márkától elvárhatóan semmilyen jellegzetes illatot nem érezni. Szemre még nem volt bátorságom használni, arra megvannak a jól bevált szemfesték lemosóim. Szeretem ezt arctisztítót, szívesen használom. Ha tökéletes tisztaságot szeretnék, akkor valamilyen tisztító balzsamhoz nyúlok (pl. az Elemis vagy TBS balzsamához) és utána meleg vizes muszlinkendővel törlöm le az utolsó szennyeződést is az arcomról, de azokat nem tudom használni minden nap, mert szétszárítják az arcomat, úgyhogy csak heti 2-3 alkalommal nyúlok értük, a kendő miatt egyben peelingnek is megfelelőek. A többi napra pedig maradnak az ilyen arctisztító tejek.

Piactér

Több mutatása