Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Anti-Blemish Solutions Szappan Arcra és Testre

4.1
Hozzáadva 2023.11.16.by

kat

150 g

A gyengéd, gyógyhatású szappan felszámolja a pattanásokat az arcon és a testen, és megakadályozza az újabbak kialakulását. A pattanásokat kapszulába zárt szalicilsavval kezeli. Eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat. Megnyitja az eltömődött pórusokat. Hűsíti, simává és kellemes érzetűvé teszi a bőrt.

2022.01.05. 13:06

Sajnos nekem nem jött be ez a termék, pedig többet is elhasználtam, mert nagyon bíztam benne.

2020.05.08. 20:05

Legfőképpen a hátamon, vállamon és mellkasomon lévő pattanasokra használom, mert ott működik és nagyon hatásos. Az arcomra sajnos kevésnek bizonyult , ezért csak 4 csillag, de a későbbiekben még ott is futok vele egy újabb kört. Egészen biztos, hogy újraveszem ha egyszer elfogy! Bár nagyon sokáig elég, mert jó nagy. Nem zavaró semleges illatú, nagyon menő, dizájnos szappantartóban. Utazáshoz, nyaralásra nagyon jó bepakolni, a hát, váll, mellkas pattikat szépen leviszi nekem egyből. Utána nem komedogén fényvédő (nem akneképző) krémmel hidratálva egy kis plusz napoztatással bőr szépen helyrejön vele. Nagyon csúnya pattanásos háttal is csodát tesz!

2020.05.06. 10:06

Nagyon hatékony, de sajnos az én bőrömet túlságosan szárította, a tonikkal és a krémmel együtt használtam, nagyon hámlott tőle a bőröm egy idő után. :( Kár, mert egyébként tényleg mattít és a pattanásokon is sokat segít, de érzékeny, illetve kombinált bőrre talán nem a legjobb megoldás. Egyébként a Clinique szaküzletekben nagyon kedvesek voltak velem mindig és tényleg jól értenek a legmegfelelőbb termék kiválasztásához, szerintem érdemes mintát kérni tőlük, és otthon kipróbálni a terméket, mielőtt az ember invesztál bele. Azért vonok le egy csillagot, mert sajnos az érzékeny bőrrel nem kompatibilis az én tapasztalatom alapján, viszont tényleg hatásos.

2019.01.07. 20:12

Nem régóta használom, eddig jónak tűnik. Jól habzik, kicsit "mosószappan" illata van, de nem zavar. Nem szárít és jól tisztít, sima lesz tőle a bőröm. Tetszik a szappantartó, igényes. Napi kétszer használom, de úgy tűnik nagyon sokáig elég lesz.

2018.07.29. 15:40

Nagyon szeretem. Egyenlőre mintát kaptam belőle és azt használom el, hónapokig elég ez is, napi kétszeri arctisztítás mellett. De aztán meg fogom venni a teljes kiszerelést is, eddig nagyon bejött. Jól tisztít, az érzékeny bőrömnek is megfelelő :)

Utoljára szerkesztve: 2018.05.08. 15:13 - 2018.05.07. 13:22

bocsánat, töröltem az előző kommentemet, mert én a zöld verzióját használtam, nem ezt!