Sminkek szemre

2.1
Hozzáadva 2017.10.19.by

lovecreams

8,5 ml

Kondicionáló mamey magolajat tartalmazó szempillaspirál, mely a göndörítő polimereknek köszönhetően megemeli a pillákat és egész napos tartást biztosít. Könnyű, habszerű formulája nem csomósodik vagy pereg, nem maszatolódik, ugyanakkor könnyen eltávolítható.

2021.07.06. 21:13

A jól bevált High Impact Mascara helyett véletlenül ezt adták el nekem, csak hónapokkal később vettem észre, amikor kibontottam otthon. Sajnos nem volt egy kellemes meglepetés. Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon rossz, szerintem ilyen borzasztó szempillaspirállal még nem találkoztam. Indokolatlanul elkenődik, sötét karikákat képezve a szem körül, azt gondolná az ember, hogy akkor legalább könnyen le lehet mosni, ezek után jön az újabb meglepi. A szokásos zselés lemosóm, ami a testvérét pikk-pakk nyomtalanul eltünteti, ezt meg sem moccantja, utána még két kör olajos lemosó kellett neki. Visszavittem a Clinique üzletbe, ahol szó nélkül kicserélték a szokásos spirálomra, úgy hogy visszakeresték a törzsvásárlói kártyám alapján, januárban vettem, majdnem fél éve, és nem csináltak belőle problémát. Na ez volt a harmadik meglepetés, ami már kellemes volt :)

2021.02.06. 20:41

Tényleg szörnyű :( megpróbálom elhasználgatni, de a leszedése egy tortúra.Ha esetleg hasonló cipőben jártok, ajnálom a hypoallergén babatestápolókat, azzal lassan de biztosan lejön... :(

2019.10.25. 10:52

Nekem mini kiszerelésben sikerült hozzájutnom. A felkenése kicsit nehézkes, de megoldható. Nekem nem potyog, nem kenődik. Észrevehetően kicsit nehezebben jön le mint a "megszokott". De simán micellás vízzel, vagy farmasi sminklemosó kendővel is simán le jött nekem :) Kontaklencse használó vagyok. Tegnap úgy mostam le, hogy a szemembe volt a lencse. Semmi irritációt nem éreztem.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.27. 12:36 - 2019.02.20. 05:11

Update: visszajöttem lepontozni. A 2☆ helyett 1☆ adok, mert konkrétan érzem ahogyan ragacsosan rátapad a szempilláimra és egész nap érzem, ahogy lefelé húzza őket. Volt olyan nap, hogy muszály voltam leszedni a nap közepén. A maszatolása pedig katasztrófa :( Ne vegyétek meg.Az eredménnyel egészen megvagyok elégedve, viszont a nap végére panda maci leszek és leszedni sehogy sem lehet. Mivel allergiás vagyok mindenféle sminklemosóra így a leszedése valami horror. Kókuszolaj egy 10 perc dörzsölés után oldja le és közben pár pillám is távozik vele. Még szerencse, hogy egy 4ml kis kiszerelést vettem belőle. Borzalmas :(

2018.11.21. 05:20

Nehéz felvinni szépen a pillára, viszont cserébe nem jön le! Már kitéptem a szempilláimat, de egyszerűen lemoshatatlan. Senkinek sem ajánlom!! Egy véletlen folytán került hozzám, előtte a high impact mascara optimalt használtam, az fantasztikus, nagy szerencsémre és kitartásomnak köszönhetően visszacserélték a boltban.

2018.09.15. 10:09

Valószínűleg jobban járnak, ha nem hosszan tartó, hanem konkrétan vízálló spirálként árulják. A clinique cleansing balmmal viszont valóban egyszerűen lejön.Egy rétegben drámai, de túlságosan tapaszt. Két rétegben minősíthetetlen.Nem pereg, de - mérsékelten - felmászik a szemöldökcsont alá.Megbántam, hogy ezt vettem a szokásos estée sprálom helyett, biztosan nem veszem újra.