Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
lovecreams
A Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief megújult változata
Könnyed, frissítő gélkrém, mely feltölti és harmatossá varázsolja az arcbőrt akár 72 órán keresztül. Aktivált aloe hatóanyagának köszönhetően segíti a bőr saját, belső víztartalékának kiépítését, hogy folyamatosan újrahidratálhassa magát. Felfrissíti és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt, valamint tökéletesen előkészíti a sminkeléshez.
2024.12.02. 15:30
A nagy hype miatt vettem meg, elég borsos volt az ára már akkor is. De nekem nem vált be és teljesen nem is tudtam elhasználni, annyira nem szerettem a textúráját. Használat után hiába hidratált, borzasztóan ragacsos maradt az arcbőröm és kellően be sem szívta a krémet.
2023.06.28. 08:20
Évek óta a NR1 számomra , csak a téli időszakban használok testesebb krémet . Kiváló a hidratálása, szuper a smink alá is.Gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet .Imádom az állagát s a kellemes semlegesebb illatát.
2023.06.10. 20:48
Régen nagyon szerettem,megfelelően hidratált,de több Clinique termékkel együtt valahogy már nem hozza a megszokottat.Évek óta használtam,de egy darabig biztosan nem veszem újra.
2023.05.18. 08:56
Próbáltam megszeretni, de nem sikerült. Alapvetően tetszik az állaga, megfelelően hidratál a is, de nem szívódik be gyorsan és ragacsos, zsíros éreztem.van tőle.
2023.03.21. 11:06
Tavaly nyáron tettem vele egy próbakört, valami nagyon könnyed hidratálót kerestem. Illatra, állagra- kifejezetten ez a zselésszerű állag vonzott-teljesen elégedett vagyok vele, gyorsan be is kapta az arcom, de valahogy a szilikon nem jó érzés benne. Esélyesen 30 alatt működik jól, a hidratálás is hamar kiderült, hogy egyszerűen kevés nekem, ennek ellenére nem véletlen, hogy egy ikonikus darabja a márkának. Nem én vagyok a célcsoport valószínűleg :)