Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra

Hozzáadva 2016.10.01.by

médea

Tág pórusú bőrre.

2018.02.14. 16:23

Idősebbeknek való alapozó. Nekem túl erős a fedése, nem szerettem hogy lemoshatatlan, lesz a sűrű folyadéktól a kezem, ha véletlen hozzáérek. Nem is kellemes viselni számomra túl erős a fedése.Ha 25 év alatt vagytok ez nem a ti alapozótok inkább BB/CC krémet használjatok vagy gyengébb fedésű alapozókat.Nem én vagyok a korosztálya az alapozónak szóval 3 csillagot kap tőlem.

2017.02.03. 15:22

A kedvenc púderem Clinique márkájú, így ettől az alapozótól is sokat vártam el. Közepes fedésű, sajnos pár óra után átfénylik. Őszintén szólva nem tudom, művelt-e valamit a tág pórusaimmal, habár nem volt olcsó mulatság. Azt hiszem (főként, ha tényleg nem gyártják már), tovább kell keresnem a számomra leginkább megfelelő alapozót.

2016.01.09. 09:33

Az abszolút győztes nálam az alapozók között. Hibátlannak tűnik a bőröm a használata után,eltűnnek a tág pórusok,egységes lesz a bőrfelszín.Szinte nem is érezni,hogy felraktam,nem maszkszerű.Kifényesedést csak hosszú órák után tapasztaltam,és az sem volt vészes.Én megtaláltam az ideális árnyalatot,így nagyon természetes hatású.

2015.11.01. 17:40

Egy kisebb kiszerelést vettem belőle. Sötétnek találtam, ha jól emlékszem 9-es szám volt rajta. Ahogy írja nature, Meglepődtem , mert felkenés után szinte nem is látszott rajtam alapozó. Matt a bőröm, nem csillog. Szép, egységem a bőröm. A pórusok kicsik, alig láthatóak. Korántsem az én legtökéletesebb alapozóm, és a fényvédőt hiányolom belőle. Zsíros tág pórusú bőrre való. Akinek száraz a bőre , nem hajlamos a mitesszerre, annak nem ajánlom. Egyébként nem veszem meg, ennél jobbat találtam. (EL márkában):)

2015.02.02. 22:55

Tökéletes! A fedése nem erős, de 2 rétegben már nagyobb problémára is elég (de még mindig nem dermablend) nekem viszont bőven elég... gyönyörű, matt egységes ,természetes, és nem ragad,fénylik... érintésre full száraz,olyan mint ha nem lenne fent semmi,mégis szépen fed. ( egy srác jegyezte meg milyen szép alapozó nélkül a bőröm.. mert tapogatta,simogatta és nem érzett semmit :D szóval imádom... gyönyörű az eredmény vele és valóban pórusfinomító hatású. 9 ezret bőven megér.. kicsinek tűnik de fél évig elég volt nekem mindennapos használat mellet (hétköznap) és nem spóroltam vele túlságosan ;)

2014.10.15. 08:54

Nemrég kezdtem el használni és eddig meg vagyok vele elégedve. Nem okoz pattanásokat, a pórusokat nem tömíti el. A fedésével is meg vagyok elégedve. A drogériás alapozók nekem pattanásokat okoztak, nem igazán váltak be. De kinek mi a jó. Szerintem jó kis termék, bár az ára húzós.