Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer for Very Dry to Dry Skin

4.3
Hozzáadva 2014.05.08.by

apolka

8 gyorsan és időszakosan felszabaduló antioxidáns egyedülálló keverékével éjszaka semlegesíti a szabad gyökök hatását. Erősebbé teszi a bőrt és megelőzi az öregedés látható jeleinek kialakulását.

15 900 Ft-tól

2015.12.09. 15:33

Szerettem volna egy kicsit testesebb krémet éjszakára, ami hidratálja és szépíti a bőröm, amíg én az igazak álmát alszom. Nagyon szimpatikus volt a termék leírása, és hogy gyakorlatilag ez egy antioxidáns koktél az arcbőr számára. A textrúrája nagyon kellemes, nem túl zsíros, de azért krém és nem zselé állagú. Számomra viszont csalódás volt ez a termék, mert bár nem jöttek ki rajtam kiütések és nem is pattogott ki tőle a bőröm, de csípett és kipirosodtam miután bekentem vele magam. Ezt egy Clinique terméktől nem vártam volna, az arcomra nem is merem más márka termékeit kenni, mert egyedül a Clinique vált be, de úgy látszik tőlük sem mindent bír el a bőröm. Szerencsére azonban már a Moisture Surge-nek is van éjszakára való hidratáló koktélja, ami sokkal jobban bevált nekem.

2013.03.04. 22:16

Már nagyon régóta listavezető éjszakai krémem és ha egy-egy alkalommal le is "cserélem" párnapra,akkor is visszatérek hozzá. Imádom a textúráját és az utazások miatt a kiszerelését is. Igazi nagy szerelem! :)

2012.12.24. 11:47

Én ugyan nem az 1-es típust hanem a 2-est használom belőle, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Én nappalra is ezt használom, mivel az alapozóm (Even better) is tartalmaz fényvédőt, télen ennyi elég is. Nagyon jól megerősítette a bőröm, azóta nem reagál annyira érzékenyen mindenre, nekem leginkább az irritáció okozta sokszor a pattikat, most ezáltal szinte nincs is. Nyilván a mitesszereket nem tünteti el krém lévén, de azok se durrannak be. Az összetevők is nagyon szép zöldek úgyhogy nálam mindenképpen 5ös :)

2012.03.03. 19:04

Nagyon megszerettem! Nem irritál egyáltalán, jól szívódik be, és még a kombinált bőröm is elbírja. Helyreállítja a száraz területeket, jól hidratál, de nem tömíti el a pórusokat. Az érzékeny bőröm is jól bírja. Az ára kicsit borsos, de nekem eddig nagyon megérte, csak javasolni tudom.

2012.01.31. 17:20

Nagy kedvenc!:)Hidratál,parfümmentes,mindent tud amit egy éjszakai krémtől el lehet várni,sőt!Csak ajánlani tudom!

2011.12.06. 19:00

Kellemes éjszakai krém. Nem irritálta a bőröm és megfelelően hidratálta. Régebben használtam, de szerintem olcsóbb kategóriában is kapni ugyanilyen kellemes krémet.