Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
stilusnaplo
Mindennapos védelmet nyújtó hidratáló
Egész napos hidratálás az egészséges vízháztartásért. Antioxidánsokat és UVA/UVB védelmet tartalmaz, mindezt egy könnyű, selymes formulában.
2019.05.29. 13:44
Sokat kísérleteztem már Clinique termékekkel, de ez is, mint a többi borzasztónak bizonyult. Csillogóan zsíros lett tőle a bőröm, annak ellenére, hogy zsíros bőrre való típust vettem! Plusz szerintem ennek hatására elég mély aknék is burjánzanak az arcomon.
2019.05.14. 01:00
Nekem nem tetszik az illata. Kombinált bőrre vettem, de mint minden termékük nagyon szárítja a bőrömet. Látványos különbséget én nem tapasztaltam a szárító hatáson kívül.
2018.01.06. 17:50
Egy ismerősömtől vásároltam nagyon barátságos áron. Kiváncsi voltam,de amikor már 1 hete használtam csak azt láttam,hogy nemcsak jól hidratál,de az arcbőrömet is nagyon széppé varázsolja,és a pórusaimat is összehúzta.
2017.09.27. 18:19
Nekem nagy csalódás. Csípi az arcbőrömet, ami a túlérzékeny bőrömnél meg nem is annyira a krém hibája lehetne, de emellett nagyon fénylik is. Konkrétan mintha egy olajréteg lenne a bőrömön. A fiatalító hatásról nem tudok nyilatkozni, annyit nem teszteltem. Sajnálom, mert más Clinique termékekkel elégedett voltam eddig, de ez nagyon nem válik be.
2017.07.31. 18:44
Vekony retegben eleg hamar felszivodik, az illata szamomra kellemetlen. Mintha tomeny kemikaliat kennek magamra. Estere hasznaltam igy a kimondottan fenyes arcom nem latszott emberek kozott :D nem fogom ujravenni. Irritaciot nem okozott ez pozitiv hidratalo hatasa elmegy.
2017.06.21. 06:28
Pixiboxban jutott hozzám régebben. Végre egy olyan Clinique krém ami jó is az arcomra. Teljesen jó reggeli hidratálónak, pár perc és mehet rá az alapozó. Nekem nem érné meg az árát, nem venném meg nagy kiszerelésben ennyiért.