ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Polyester-8

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Más néven Polycrylene. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint filmképző és bőrkondícionáló hatású összetevő. Az összetevőt gyakran használják fotostabilizátorként nem túl nagy stabilitású, fény hatásra lebomló fényvédőt (pl. Avobenzone-t) tartalmazó kozmetikumokban, mivel lassítja a lebomlásukat. A gyártói szerint a Polycrylene filmképző polimerekkel kombinálva növeli a fényvédő összetevők vízállóságát is.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.