Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Collistar Pure Actives Glycolic Acid Rich Cream SPF20

1 vélemény
Hozzáadva 2020.09.24.by

yokkoa

Tápláló krém a bőr tömörségénak javítására, élénkítő hatással.

• egységesíti az arcbőr tónusát
  • regenerál és vitalizál
  • mélyrehatóan táplálja a bőrt
  • megfiatalítja és energiával tölti fel az arcbőrt
  • Spf 20 fényvédőt tartalmaz

Utoljára szerkesztve: 2021.01.10. 18:51 - 2020.09.27. 08:35

UpD2: nagyjából 3 hónap alatt el is fogyott. Megszerettem, de nem fogom újravenni, azok miatt, amit korábban is írtam. Meg találtam azóta olyan glikolsavas hámlasztót, amiben nincs bha, így én is tudom használni, plusz nincs benne fölöslegesen szilikon. Ennek meg fel is ment az ára, ha jól láttam, már 10e fölött van... szerintem nem éri meg ezt a pénzt a jól hangzó márkanév, plusz eléggé felemás inci. Marad a 3csilliUpD: Nem hidratál eléggé )-; Legközelebb még beszerzem a tesóját (ami azóta jelent meg notinon), ennek a krémnek az spf-mentes változatát, aztán szerintem feladom a próbálkozást a márkával. Mínusz egy csillag, mert amúgy nincs is száraz bőröm, de napközben érzek egy kis feszülést, húzódást. Ennyi pénzért ez az elég gáz kategória nálam.Másfél hete használom, szóval hosszútávú hatásairól még nem tudok beszámolni, de jövök majd updatelni. Hát egyelőre hadilábon állunk. Nagyon nézegettem a glikolsavas dolgokat, de valahogy most egy csomó minden nem elérhető, ami igen, az meg horror áron van.Pro:- jól hirdatál, nagyon finom, puha bőrt eredményez- zsíros, vastag krémnek tűnik, a bőrön mégis inkább vizes/nedves érzetet ad, semmi olajosság- nem zsírosít, nem tömíti el a pórusokat, nem okozott semmilyen reakciót az érzékeny bőrömön- jól lehet rá sminkelni, nem morzsálódik, kukacosodikKontra:- spf van benne. A tudatos bőrápolóknak ez úgysem elég, kenek rá spf 50et, szóval tök fölösleges. de legalább csípi a szemem, ha a közelébe kerül EMIATT, úgyhogy szemkörnyékre nem tudom használni, oda más termék kell :-(- agyon van illatosítva. Nem rossz amúgy, engem mézeskalácsra emlékeztet. De minek??? Úgy tapasztaltam, az olaszoknak a bőrápolás nem létezik durván illatosítás nélkül...- nagyon gyorsan fogy. Másfél heti használat után kb a harmada hiányzik. Így aztán nagyon drága ezzel a bőrápolás... bizonytalan vagyok emiatt, hogy majd újrarendelem-e. Lehet, hogy a kritikus 8 hétig ki sem tart. Nagyon issza a bőröm, ami nem feltétlen negatívum, de hát örülnék, ha egyszerre kevesebb kéne- szuper, hogy adtak hozzá kiskanalat, csak éppenséggel az nem fér be a két kupak közé, szóval nálam ott hányódik a polcon. Minden használat után és előtt mosogatni kell, vacakolás. Sokkal praktikusabb lenne tubusos változatban. A belső kupakot ráadásul nehéz kivenni, mindig elpattan valamerre és szétcsapja valamennyire a krémet.- szilikon van benne. Ezt eléggé becsapásnak érzem. Emiatt könnyű rá sminkelni, viszont emiatt nem is használom éjszakára (jó, mondjuk az spf jelenléte egyértelművé teszi, hogy ez egy nappali krém, de én annak sem örülök). És a becsapás része, hogy amikor felkenem nyilvánvalóan azonnal kisebb pórusokat eredményez, de hát ez a szilikon miatt van, nem tartós hatás...Kap egy négyest egyelőre, aztán majd sikítok, hogy mi lett hosszútávon.