Testápolók
Lelőhely: Online külföldről

Crabtree&Evelyn Lily Testápoló

Hozzáadva 2012.12.21.by

Cipriana

Ez a bársonyosan gazdag testápoló shea vaj, liget szépe, mandula, kókusz olajok hidratáló keveréke segítségével varázsolja bőrét hihetetlenül puhává minden egyes alkalommal.

Gyöngyvirág, bazsarózsa, fehér magnólia és bodza virág kivonatával kondicionálja bőrét.

• alkalmazza fürdés vagy zuhanyzás után, a puha és csodálatosan illatos bőrért
  • könnyen beszívódó formula
  • parabénektől, ftalátoktól, propilén glikoltól, ásványi olajtól mentes.

Illat: A gyöngyvirág java, harmatos zölddel, erdei mohával, pézsmával, és ylang-ylang-gal keverve.

Kiszerelés: 245 ml

2013.02.20. 00:15

Kombinált bőr
Nincs

Megerősíthetem Nessy véleményét. Az lehet hogy a maga nemében ( gondolok itt luxusra & illatra & esetleg összetevőkre ) egyedi, de sajnos nagyon nagyon rossz ár-érték aránya van.A finom illat is elillan kb 1 óra után.A hatás pedig kb egy frissítő zuhanyként könyvelhető el.Nem hatotta meg a rinocérosz bőrsejtecskéimet, az tuti biztos....Egyértelmű pénzkidobás.Az egyetlen egy csillagocska az illatért, és csomagolásért megy.Bocsiku, én próbáltalak szeretni.De amúgy mekkora gáz, hogy a kézkrémeik (hand therapy) mennyire rendben vannak....

Utoljára szerkesztve: 2013.01.07. 15:47 - 2013.01.07. 15:05

Száraz bőr
Bőröregedés

Ez a "bársonyosan gazdag" testápoló púderes gyöngyvirágillatú és tökéletes állagú, istenien hidratál, hamvasra puhít.Azonban. Egy, ha az arcomra kerül, csíp, ami azért ejnye, kettő, egy árnyalattal sem jobb hatásra, mint eddig bármelyik Fa testápolóm. Azért örülök, hogy a továbbiakban sem kell majd igényt tartanom 6-7000 HUFos kencékre, így miután elfogy a tubus is teljes békében alhatok.Alapvetően nem tudom elképzelni, hogy tudatos, körültekintő fogyasztónak erre a termékre szüksége lenne, így azt sem tudom, hány csillagot adjak.