Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Dermedic Melumin Pigmentfoltok Elleni Koncentrált Anti-Aging Éjszakai Arckrém

4.5
Hozzáadva 2023.05.11.by

Napraforgo13

Pigmentfoltok elleni anti-aging éjszakai arckrém, mely az aktív összetevőknek köszönhetően kiegyenlíti, egységesíti a bőrtónust már meglevő pigmentfoltok esetén (napfoltok, öregségi foltok, hormonális hátterű elváltozások).

A pigmentképződés valamennyi szintjén kifejti hatását. Megakadályozza további pigmentfoltok kialakulását, egységesebb bőrtónust biztosít a meglevő pigmentfoltok halványításával. Minimalizálja a bőr öregedésének hatásait. A szabadalmaztatás alatt álló Melumin Tristage komplexet többirányú depigmentáló hatás jellemzi.

A Melumin Tristage komplex niacinamidot, arbutint, C vitamint és Lightderm speciális kombinációjából áll, mely a pigmentképződés valamennyi szintjét megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását.

A niacinamid (B3 vitamin) megakadályozza a melanin keratinocitákba történő szállítását (a pigmentfoltok kialakulásának a helye), ezen felül antioxidáns. Nyugtatja az irritációt.

Az arbutin és a C vitamin gátolja a melanin termeléséhez szükséges enzim (tirozináz) az aktivitását. Ezen felül a C-vitamin kiváló antioxidáns.

A Lightderm csökkenti a melanoszómák számát és gátolja a melanin pigmentképződés helyére történő szállítását.

Kíméletesen és biztonságosan eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a bőr regenerációját. Csökkenti a bőröregedés hatásait. HIPOALLERGÉN / KLINIKAILAG TESZTELT.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.30. 08:10 - 2024.08.23. 14:01

Csak mintáim voltak belőle, így a hosszabb távú hatásáról nem tudok beszámolni, amiért viszont mindenképp szerettem volna lelkendezni egy pár sort róla, az az, hogy jelen állás szerint ez az egyetlen olyan hidratáló krém, amit nem izzad le a fejem azonnal 25 fok felett. Nem tudom, talán a géles állag az oka, de nagyon kellemes meglepetés volt nekem. Már-már ugrottam is volna fel a netre, hogy megrendeljem, de egy gyors check az összetevőlistára, és jaj... DMDM 😬 Így köszi, de nem. Azért köszönöm neki azt az egy hetet, míg úrinőként tudtam lehajtani a párnára a fejem 🫶

2023.12.19. 20:14

A DERMEDIC MELUMIN PIGMENTFOLTOK ELLENI KONCENTRÁLT ANTI-AGING ÉJSZAKAI ARCKRÉM-et kiegészítem a nappalival is így könnyedén felvettem a harcot a pigmentfoltjaimmal. A krém sürű, de mégis könnyű, nagyon kellemes az illata és nagyon jó az állaga. Felvitel után gyorsan beszívódik. Nagyon kevés kell belőle, így igazán gazdaságos. A makacs foltok hosszú idő után végre előbb halványodtak, majd elkezdtek eltűnni, sajnos még a homlokomon jelen vannak, de folytatom és bízom benne, hogy hosszútávon teljesen el is fognak tűnni. Ilyen eredményt, eddig semmi más krémmel vagy szérummal nem sikerült elérnem, ezért szívből ajánlom.

2023.10.23. 06:40

Néhány hónapja váltottam a DERMEDIC MELUMIN pigment foltok elleni arckrém családra. Közel vagyok a 40-hez, a bőröm kombinált, kisebb ráncokkal és pár pigmentfolttal. A krémek állaga rendkívül selymes, szolid illattal és pillanatok alatt beszívódik. Jól használható más arcápolókkal, olykor szérumra vagy tonerre viszem fel. A bőröm kifejezetten szereti a krémeket, sokkal tömörebb és puhább, illetve úgy érzem kevésbé zsírosodik. A pigmentfoltok minimálisan halványodtak és szebb a bőröm összképe. Összességében nekem nagyon bevált a termékcsalád.

2023.06.18. 08:54

Erősen szeplős, világos arcbőrömön kb. 2 hónapon keresztül folyamatosan használtam az éjszakai és a nappali krémet egyaránt, a naptól igyekeztem óvni arcbőröm és szoliban sem jártam, így sikerült igazán szép eredményt elérnem. A Melumin arckrémek állaga, illata, felszívódása szuper. Száraz arcbőrömön jól működnek. Miután elkezdtek halványodni a foltok, voltak/vannak olyan napok, amikor kihagyhattam az alapozást (ilyen eddig még soha nem fordult elő velem😍), így tökéletes volt az arcbőröm egy kevés korrektorral is.Az 50 faktor szuper, más fényvédőt pluszban nem kenek magamra.Eredményt először kb. 4-5 hét elteltével vettem észre, majd fokozatosan javult a folthelyzet. Én azt gondolom, hogy érdemes már tavasszal beruházni erre a termékcsaládra az erősebb napsugarak megjelenése előtt és így megelőzve vágni neki a nyárnak, talán ezáltal megelőzhetjük a kellemetlenebb sötét foltok kialakulását és időben halványíthatjuk a már meglévőeket. Nyáron is érdemes azonban beszerezni, aki hajlamos pigmentfoltosodásra, az tudja, hogy ilyenkor indul a "szaporodásuk" úgy igazán. 😐 Ezekkel a szuper krémekkel tényleg hatékonyan léphetünk fel ellenük. Ránctalanító hatása is működik ám! Erősebb ráncaim nem voltak, de a meglévő, 30-as éveim ráncain sokat javított, szépen feltöltötte őket, az elmúlt hetek stresszes időszakában sem éreztem ereszkedettnek, morcosnak az arcom.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.13. 09:38 - 2023.05.13. 09:36

65 and above korcsoport

Március 23. óta használom a  Melumin anti aging nappali és éjszakai arckrémet. 60 felett vagyok, dehidratált bőrömön, évtizedes kisebb és nagyobb pigmentfolt található. A krém este a smink lemosása után került a bőrömre, kicsit testesebb állagra, mint a nappali testvére. Percek alatt beszívja a bőr, nem ragad, nem kukacosodik és nagyon kellemes ezt követően a tapintása. Reggelre kisimultabb a bőr. A két krém bő másfél hónapos együttes használat után elmondhatom, hogy a bőröm nagyon selymes tapintású, semmilyen irritációt nem tapasztaltam eddig. A bőrömön azt vettem észre, hogy kisimultabb és kipihentebbnek tűnik. A pigment foltjaim talán minimálisan halványodtak. A tesztelés során végig azt éreztem, hogy mennyire minőségi az arckrém. Már amikor az ember kézbe vette a tégelyt érzi, hogy ez nem valami olcsó drogériás cucc.

2023.05.13. 09:31

Körülbelül másfél hónapja használom Melumin anti-ageing éjszakai arckrémet a nappali testvérével együtt. Meg kell mondjam nagyon szép és igényes a csomagolás. A krémet a kétszer megtisztított és hidratáló szérummal ellátott bőrömre viszem fel. 35+-os vagyok kombinált arcbőrrel, T-vonalban olajos, amúgy meg száraz, pigment foltokra hajlamos. Engem egy picit zavart a krém illata. Szemkönnyezést nem okozott, csak szerintem felesleges parfüm egy arcápoló termékbe, főleg, hogy sokaknál irritációt vált ki. Az éjszakai arckrémtől kezdetben féltem, mert testesebb és a T-vonalban, amúgy is zsírosabb a bőröm, de szerencsére nem zsírosította tovább és nem komedogén. Az összkép nagyon tetszik. Jól hidratálja a bőrt. Korábban néha előjött egy-egy kisebb száraz volt az arcomon, de mióta ezt a krémet használom nincs ilyen problémám. Szépen hidratálja a bőrt. Tudom, hogy a bőrhalványítás egy hosszabb folyamat, de egyelőre a foltocskáimon nem vettem észre halványodást, ezért csak 4 csillag.