Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Fiorentina
Szemránckrém igénybevett, érett bőrre
Az öregedés összes főbb jele ellen küzd. A megkérdezettek (50 hölgy) többségének véleménye alapján:
A mély sejtmegújításért és a fiatalabb kinézetű bőrért.
Utoljára szerkesztve: 2022.09.14. 17:08 - 2022.09.10. 08:29
Számomra ez a termék is inkább az "ápolja a lelkem, hogy legalább teszek valamit" kategóriába tartozik, azt az erőteljes hatást, amit az előző véleményező tapasztalt, sajnos nem tudom megerősíteni.A csomagolása szuper, a kis csőrön keresztül pontosan annyi terméket nyerhetünk ki, amennyi szükséges, nem landol az ujjainkon elsőre háromszor annyi, mint amennyit szerettünk volna. Könnyen eloszlatható, kissé ragacsos konzisztenciájú krém, felkenést követően is érzem, hogy ott van, de ezt nem rossz értelemben jegyzem meg. Nem gátol a reggeli készülődésben, gyorsan jöhet rá a következő réteg. Nem irritál, komfortos a viselete.A hidratáló hatása az, amit leginkább érzékelek, de ez kevesebb, mint amit ígér. Elhasználom, de nem nyűgözött le annyira, hogy a következő beszerzésen gondolkodjak. Azt hiszem, inkább egy koreai termék lesz az utódja.
2019.04.16. 18:56
Nem sok jóra számítottam, de meglepődtem. Sajnos km hosszú ráncok vannak a szemem alatt. Tegnap használtam másodszorra, a ráncaim sokkal-sokkal enyhébbek mint előtte, kitölti az árkokat. Az ára sem vészes, tényleg C terv volt a többi kinézett szemránckrém mögött (azok épp elfogytak a polcokról). Örülök neki, kellemes meglepetést okozott, még talán egy éjszakai szemránckrémet is beszerzek mellé, hogy tökéletes legyen a végeredmény.