Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
vanett
A Dior egyedülálló szín-filozófiának megfelelően („Miért fosztanánk meg a nőket és a divatot a színek presztízsétől?”) a rúzsok élénkek, szuper fényesek, színük tartós.
A 12 szín jól tervezetten szinte bármihez viselhető: jól megy a nude árnyalatoktól kezdve egészen a fényesekig, a sötét színekhez, és a nyári gyümölcsös narancsokhoz, korálhoz, lilákhoz, pinkekhez, élénk vöröshöz. Minden bőrtónusra gondoltak, egyszerűen mindenki találhat olyat köztük, ami jól áll az arcához.
2025.03.17. 14:36
IMÁDOM! Brutál színek, illetve nagyon szépen hidratál! Télen leginkább ezt szeretem sima rúzs helyett használni, mert egyáltalán nem szárítja az ajkakat. :)
2017.11.15. 11:46
Nagyon szuper! A Clinique Chubby-ja és a Clarins színezett ajakáplója után ez egy igazi CSODA. :) Nagyon tartós, gyönyörű élénk színe van, kiválóan hidratál és egyszóval semmi rosszat nem tudok róla mondani. Nincs illata, amiért én hálás vagyok. A külcsín pedig igazi luxus. 5 csillag és újra vevős!
2015.04.20. 09:07
Megvettem ezt a rúzs és kiderült, hogy allergiás vagyok valamelyik összetevőjére! Amúgy nagyon szuper rúzs, a színek gyönyörűek, nagyon tartós.Az allergia ellenére jár az öt csillag.
2013.05.09. 14:32
Cherry blossom arnyalat van meg. Natur, kremes ruzs. Nem tul tartos a szine.pigmentaltabb mint a Clinique chubby stick, viszont kevesbe hidratal. Vigyazni kell a natur szinek valasztasanal, mert azt gondolnad natur arnyalattal hibazni nem lehet. Valojaban lehet. A hajfestesem mez arnyalatu lett legutobb es Maris uti a ruzs arnyalatot.
2012.12.08. 19:38
A 866-os Paparazzi meggypiros árnyalata igazi ünnepi szín. Szépen terül, csillog, tartós, hidratál.