Sminkek szájra

Dior Addict Extreme Rúzs

Hozzáadva 2012.12.14.by

vanett

3,5 g

A Dior egyedülálló szín-filozófiának megfelelően („Miért fosztanánk meg a nőket és a divatot a színek presztízsétől?”) a rúzsok élénkek, szuper fényesek, színük tartós.

A 12 szín jól tervezetten szinte bármihez viselhető: jól megy a nude árnyalatoktól kezdve egészen a fényesekig, a sötét színekhez, és a nyári gyümölcsös narancsokhoz, korálhoz, lilákhoz, pinkekhez, élénk vöröshöz. Minden bőrtónusra gondoltak, egyszerűen mindenki találhat olyat köztük, ami jól áll az arcához.

15 000 Ft-tól

2025.03.17. 14:36

IMÁDOM! Brutál színek, illetve nagyon szépen hidratál! Télen leginkább ezt szeretem sima rúzs helyett használni, mert egyáltalán nem szárítja az ajkakat. :)

2017.11.15. 11:46

Nagyon szuper! A Clinique Chubby-ja és a Clarins színezett ajakáplója után ez egy igazi CSODA. :) Nagyon tartós, gyönyörű élénk színe van, kiválóan hidratál és egyszóval semmi rosszat nem tudok róla mondani. Nincs illata, amiért én hálás vagyok. A külcsín pedig igazi luxus. 5 csillag és újra vevős!

2015.04.20. 09:07

Megvettem ezt a rúzs és kiderült, hogy allergiás vagyok valamelyik összetevőjére! Amúgy nagyon szuper rúzs, a színek gyönyörűek, nagyon tartós.Az allergia ellenére jár az öt csillag.

2013.05.09. 14:32

Cherry blossom arnyalat van meg. Natur, kremes ruzs. Nem tul tartos a szine.pigmentaltabb mint a Clinique chubby stick, viszont kevesbe hidratal. Vigyazni kell a natur szinek valasztasanal, mert azt gondolnad natur arnyalattal hibazni nem lehet. Valojaban lehet. A hajfestesem mez arnyalatu lett legutobb es Maris uti a ruzs arnyalatot.

2012.12.08. 19:38

A 866-os Paparazzi meggypiros árnyalata igazi ünnepi szín. Szépen terül, csillog, tartós, hidratál.