trixyyhprincess
Az 1 perces kondícionáló láthatóan segít helyreállítani a hajkárosodás jeleit. Segít helyreállítani a haj felszínét. Mélyen táplálja a károsodott hajat. Segít, hogy haja puha és kezelhető legyen. Mindezt 1 perc alatt. A száraz haj számára kifejlesztve.
2023.05.09. 07:34
Kellemes, diszkrét illatú hajbalzsam, könnyű eldolgozni, nagyon jól táplál és nem nehezíti el a hajat.
Utoljára szerkesztve: 2022.09.13. 05:25 - 2022.09.08. 08:50
Régebben lehetett kapni Rossmannban, és a dm-ben is, de sajnos már sehol nem látom. Biztosan gyártják még, mert rendelni lehet, de elég nehéz hozzájutni. 😔 Sajnálom, mert nagyon szerettük, anyum hosszú, vörösre festett hajára, és az én szőkített hajamra is tökéletesen bevált. Puha, könnyen kezelhető lett tőle mindkettőnké. Érdemes beszerezni. mert szerintem az egyik legjobb drogériás kondicionáló, nem is értem, hogy miért tűnt el a polcokról..