Tusfürdők

Dove Baby Rich Moisture Head To Toe Wash

Hozzáadva 2019.01.19.by

eperturmix

200 ml és 400 ml

A pH-semleges formula segíti az értékes tápanyagok bejutását a bőrbe, amelyek felelősek a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásáért. A gazdag és krémes hab megtisztítja a baba bőrét, s puhává és finom illatúvá teszi azt.

• Hipoallergén
  • Könnymentes
  • Gyermekgyógyászatilag jóváhagyva
800 Ft és 1099 Ft-tól

2022.05.01. 08:58

Az adagolóért mindenféleképpen bónusz jár. Néha kell egy kis illatmentes időszak, arra pontosan megfelel. Szépen tisztít, összességében szeretem.

2022.03.14. 13:15

Második flakonnal használjuk, a bababőrt sem szárítja, nekünk bevált.

2021.12.08. 11:25

Nagyon érzékeny a bőröm, a termék akciósan került hozzám. praktikus az adagoló és egyszerű használni, de egy kicsit szárít a tusfürdő, kell utána testápoló is

2020.11.29. 04:53

Nekünk bevált tetszik,egyetlen egy hátrány a van ami nem is igazán az csak inkább megszokás,nem habzik. Az állaga,illata is jó. Nem bántotta a baba bőrét,én is befogtam zuhanyzásnál 🙂Johnson's baby-t használunk,de ez is újra vevős lesz.

2020.11.16. 19:29

8 hós kislányomnak vettem, de rettenetesen szárítja a bőrét, nem ajánlom.

2020.09.03. 22:22

A pumpás kiszerelés a legnagyobb pozitívum, de elég sok babafürdető pumpás már.Jó állagú, könnyen eloszlatható. Érzékeny, ekcémára hajlamos bőrre én egyáltalán nem ajánlom!Az illata parfümös, nem teljesen olyan, mint a megszokott Dove illat.Sajnos a kislányom bőrét nagyon szárította, így én használtam el.Biztosan nem veszem újra.