Samponok

Dove Repair Therapy Seidig & Glatt Sampon

4.4
Hozzáadva 2013.12.11.by

wishes

Micro moistue szérummal. Segít visszaállítani a a kusza haj simaságát. Simává teszi a haj felszínét.

Kiszerelés: 250 ml

2016.11.29. 18:34

Nekem ajánlották még az arany kupakos verziót, nagyon jó volt, de már nem találtam sehol. Tehát ezt vettem helyette, nem bántam meg mert nagyon jó ez is de a másikat valamiért jobban szerettem. Az illata jó, hajmosás után a haj picit furi tapintású, de mienst rámegy a balzsam selymes lesz és puha. Nagyon jó, nagyon szeretem. Egy nappal később kell hajat mosnom ha ezt használom. Sajnos most kis időre meg kell tőle válnom mert kifázott a fejbőröm és korpásodik. Egyébként jópár tubussal már elhasználtam belőle, és ha a jelenlegi samponom elhasználtam visszatérek hozzá.

2014.10.12. 11:50

Nem rossz, de nem venném újra. Felváltva használom egy másik samponnal, aminek érezhetően jobb a hatása a hajamra, ezért ez csak három csillagot kap.

2014.03.31. 19:28

imádom! csak azért vettem, mert akcióban volt a dm-ben a balzsamjával együtt. jó az illata, puha lesz tőle a hajam, könnyű kifésülni és kezelni utána. 5*!

2013.09.01. 07:15

Ajándékba kaptam. Eddig csak az olajosat és a helyreállítót használtam, azok nagyon beváltak, tehát reméltem hogy ez sem fog csalódást okozni. És végül is nem csalódtam. Pont ugyanaz a hatása mint a másik kettőnek, se több se kevesebb. A hajamnak szép tartása lesz, fényessé, puhává és könnyen kezelhetővé válik. Ha nem lennék hajmániás simán megállná a helyét balzsam nélkül is.

2013.08.21. 08:16

Kuponnal vettem, amúgy magamtól nem tettem volna be a kosárba. Csodát nem tett, nekem ez egy tök átlagos sampon. Viszont annyira jó az illata... :)

2013.02.09. 13:38

Imádom a dove samponokat, nagyon meg vagyok velük elégedve. Jelenleg ezt használom és annyira simává teszi önmagában a hajam, hogy még balzsamot se kell mellé használnom.