gelus
A tejfogak különleges figyelmet, szelíd, mégis tökéletes tisztítást igényelnek, hisz a fogzománc még fejletlen. A fogíny gyakran érzékeny és feszülő az új tejfogak kibukkanása miatt. A fogíny és a fogak mindennapos tisztítása és szelíd ápolása alapja az erős és egészséges maradandó fogaknak. Hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes készítmény, borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelések mellett is használható.
Összetevők: Kizárólag biodinamikus gazdaságból, ill. ellenőrzött ökológiai termesztésből származó válogatott összetevők.
2016.05.01. 13:30
Jó kis babafogkrémecske, de ahogy más is megjegyezte, valamennyi minden mosás után beleszárad a fogkefe sörtéi közé, amit úgy kell kipiszkálni.A gyerek persze szerette.
2011.11.23. 23:58
Összetevői miatt választottam a fiúknak, ők nagyon szeretik. Kipróbáltam én is, nem habzik, és nekem furcsa, hogy nem mentolos (valamiért csak akkor érzem tisztának a fogaimat ha mentolos), viszont jól tisztít. Hátránya, hogy megül a fogkefe sörtéiben, amit én fogpiszkálóval szoktam kipiszkálni.
2011.03.01. 12:56
Kislányom nagyon szereti, mert olyan finom narancsos az íze, hogy állandóan fogat akar mosni.