Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Müller, bioboltok, online

dr. Organic Arclemosó Természetes Holt-Tengeri Ásványokkal

4.2
Hozzáadva 2012.09.23.by

Szendi

Zsíros, kombinált, pattanásos és száraz, érzékeny bőrre tisztítására. Az értékes Holt-tengeri ásványokat, tápláló tengeri sókat, tengeri algát és bio gyógynövény kivonatokat tartalmazó gyengéd arctisztító azonnali frissességet biztosít, tökéletesenkondicionálja,látványosan revitalizálja a bőrt.

2023.06.19. 19:18

Nagyon jó termék. Reggel valamint este használom rendszeresen. Nem száritja a bőröm rendkívül jól tisztitja.ajánlom a terméket!

2022.04.08. 19:42

Szuperül tisztít, pórusokat kitisztítja és összehúzza, nagyon örülök, hogy rátaláltam. Max.csillag!

2021.10.08. 16:53

Lassan két éve használom a reggeli arclemosáshoz, telitalálat. Illata szinte semmi, használata után friss, igazi tiszta arcbőr érzésem lesz. Nagyon kevés elég belőle, ha többet nyomok a tenyerembe, mint amennyit fogkrémből használnék, már alig kapok levegőt a habtól. Így hosszú hónapokig elég egy tubus úgy, hogy még a férjemet is sikerült rászoktatnom, hogy hébe-hóba használjon arclemosót. Kuponnapokon szoktam kicsit olcsóbban beszerezni, egyelőre nem tervezem, hogy másik arclemosót keresgélnék. Az olívás arcradírral szoktam időnként cserélgetni, utóbbit hetente egyszer-kétszer használom csak.

2019.09.19. 17:07

Frissességet és tisztaságérzetet hagy maga után. A zsírosodáson abszolút segít. 2 dolog van amit nem szeretek benne: - nagyon tud folyni- néha már fullasztóan habzikElég belőle nagyon kevés is. Ez pozitív, mert így gazdaságos a csomagolás.

2019.06.16. 11:49

Annyira, de annyira jó! Szépek az összetevők, nem szárít. Puha, egészséges bőrt eredményez. Az illata is elviselhető. Egy hete használom, de biztosan újra veszem, ha kifogytam!!!

2018.09.10. 09:44

Nagyon jó termék! Nekem minden arclemosótól kipirul a bőröm, kiszárad, érzékeny lesz. Viszont ettől az arclemosótól semmi ilyen problémám nem lesz, a bőrömet tökéletesen tisztítja, utána friss, selymes lesz az arcom. Reggel és este használom, borsónyinál is kevesebb mennyiséget teszek a vizes arcomra, egy percig masszírozom vele a bőröm és utána jól leöblítem. Nagyon jók az összetevői és ár érték arányban verhetetlen. Imádom! Újra fogom venni.