sss sss
2013.06.05. 18:38
Nekem Ő a kedvencem, mindenek felett!Elég sok színezett hidratálót próbáltam már ki, Garnier, Avon, L'oreál, stb...De nem keresgélek tovább!Teljesen illeszkedik az arcomhoz, nem üt el a szín, a Light-ot használom, hogy télen-nyáron passzoljon a bőrömhöz!Nem kell alá semmiféle krémet kennem, kellően hidratálja az arcom, nem hagy zsíros érzést maga után, maszkos hatást pedig pláne nem.Több mint egy hónapja használom, a kozmetikusom mutatta meg nekem!Nagy pozitívum, hogy egy kis púderrel fixálom és este is tökéletes a sminkem :)Az illata szinte alig érezhető, nem tolakodó.Lehet, hogy magasabb árkategóriába tartozik, mint a többi, de szerintem megéri a pénzt :) Én imádom
2013.04.03. 07:24
Nagyon jó kis BB krém. Nagyon szépen hidratáló és persze az hogy biokozmetikum, csak előnyt jelent.Kicsit drága, utoljára 6000 Ft felett vásároltam... Viszont nagyon kevés kell belőle ezért nagyon sokáig elég...Egyetlen hátránya hogy eléggé csillog...
2013.02.25. 19:13
Nekem száraz, de pattanásos a bőröm. Ez a krém tökéletes rá. Fed, de egyben hidratál is. Az illata pedig nagyon finom. Élvezet felvinni. :D