Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Nyimuska
Antioxidánsokat és öregedésgátló összetevőket tartalmazó fényvédő krém.
2020.10.03. 17:48
Ez volt az első DE termékem, és első használat után tovább is adtam rajta. Nem akarom nagyon lehúzni, mert lehet az enyémmel volt valami,de nekem konkrétan szétváltak benne a komponensek (pedig még hónapokig jó volt, tehát tuti nem ilyen irányból volt a gond), ilyen kicsit nyúlós szerű volt az állaga, vagy nem is tudjam hogy mondjam és nagyon csúnyán terült az arcon, fényes, ragacsos volt...Szóval nekem ez egy óriási nem, de épp beszereztem egy színezettet (miniben persze), hátha azzal nagyobb sikerem lesz.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.29. 00:06 - 2019.06.27. 11:54
Nagyon fehér réteget hagy. Amennyi fényvédő szükséges a csomagoláson szereplő fényvédelem eléréséhez, annak a negyedét sem lehet eloszlatni, még nagyon picike mennyiség is elképszetően zsíros, nehéz, fullasztó és fehér a bőrön.Mióta több (5 vagy 6) tökéletes összetevőlistával rendelkező fényvédőt találtam, amik könnyedek, kényelmesek, észrevétlenek, azóta csak nevetek azokon a márkákon, akik még mindig képtelenek egy normális, kényelmes fényvédőt készíteni 2020-ban. Régen azt hittem, hogy egy fizikai fényvédő nem tud könnyed lenni, de tud, mondok is 4-et, ha érdekel majd valakit. De már azt is tudjuk, hogy a kémiai fényvédő szűrőkkel sincs gond, csak nem az FDA által elfogadott, elavultakat kell használni, hanem a modern, koreai szűrőseket. A legérzékenyebb, rozaceás bőrű barátnőm mindig fizikai fényvédőket használt, mert az van a köztudatban, hogy érzékeny bőrre csak ásványi szűrő jó, de a Purito fényvédőjében élete termékét találta meg pár hete, mikor küldtem neki. Nemhogy irritáció nincs, a bőre jobb, mint valaha. Szóval ez a termék elképesztően gáz. Túlárazott, rettenetes viselni (én még testre sem bírtam elkenni), fehér réteget hagy, ja és azt nem is montam, hogy szárítja a bőrt nap végére, de ez sajnos gyakori a fizikai fényvédőknél maga az ásvány miatt.Egy nagy nulla.