Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
bizsuka
Gyönyörűen tündöklő, gazdagon pigmentált bronzosító.
Ragyogását annak köszönheti, hogy speciális kemencében, magas hőfokon égetik ki. Rózsa-, napraforgómag-, kajszibarack-, és szőlőmagkivanatot tartalmaz.
Használhatod szárazon, mint a klasszikus bronzosítót, vagy nedves sminkecsettel az intenzívebb hatásért.
2016.04.02. 07:47
Nekem is volt ilyen,szép színe volt,bár talán a legsötétebbet is vehettem volna,de meg voltam vele elégedve.
2014.03.20. 15:07
Én is a St. Lucia árnyalatot vettem meg. Sokat gondolkodtam melyik színt is válasszam, de nem mertem a a sötétebbeket, mert most kezdtem el barátkozni a bronzosítókkal, eddig szigorúan pirosító fanatikus voltam. Elég sötét a bőröm de így is szépen fed és nem üt el nagyon az arcomtól, szépen lehet rétegezni is. Örülök hogy megrendeltem, mert egyszerűen visszafogott és nem a túl sok kategóriába tartozik.
2014.03.13. 22:04
A legújabb kedvenc :) Nagyon szépen lehet vele dolgozni, igazán kiemeli a vonalakat. Sokat gondolkodtam, hogy melyik árnyalatot szerezzem be, a legvilágosabbat teljesen kizártam, de nem tudtam, hogy a középső, vagy pedig a legsötétebb lenne leginkább megfelelő a bőrömhöz. Végül a középső, Maui árnyalatot szereztem be, amit nem bántam meg, mert ha halványabban szeretném felvinni, akkor csak leheletnyit dolgozok el, ugyanakkor lehet sötétíteni is, ha több rétegben viszem fel. Jó minőségű, és olcsó. Első bronzosítóm, azt hiszem, gyakran fogom használni :)
2014.02.16. 22:56
Én a Maui árnyalatot használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Elején megijedtem, hogy talán a legsötétebb árnyalatot kellett volna választanom, mert ez nem igazán látszódott, de aztán pár használat után a külső fényes réteg lekopott és az alatta lévő rész nagyon jól pigmentált. Amit még nagyon szeretek benne, hogy jól záródik így a táskámban is tudom hordani :)
2014.02.13. 18:49
St. Lucia árnyalatot választottam a világos bőröm miatt. Nagyon szépen lehet vele kontúrozni, természetes hatása van, a tartósságát tekintve sem lehet okom panaszra. 1200 Ft-ért sikerült hozzájutnom a makeupplaza-tól, abszolút megéri az árát.