Hajápolók

Hozzáadva 2023.08.28.by

raczdetti

• Kondicionáló spray 5in1
  • Keratinnal
  • Helyreállítja haj sérüléseit, megelőzi a töredezését
  • Véd a hőtől
  • Fényt ad a hajnak

2024.12.08. 16:58

Az illata szerintem nagyon férfias én elég sokáig érzem, de ezt elnézem neki,mert szereti a hajam, de ahogy az előttem lévő is írta a tenyerembe fújom és úgy oszlatom el a hajamon. Selymes, puha és fényes lesz tőle a hajam.

2024.01.23. 20:54

Dm-ben szereztem be, nagyjából 2-3 hónapja tesztelem. Hővédőt kerestem, és bár tudom, hogy ez nem kifejezetten az, végül rá esett a választásom, mert ezt is ígéri a leírása. Vegyes véleménnyel vagyok róla. Először is, ez egy viszonylag sűrű, tejes állagú krém, emiatt indokolatlannak tartom ezt a fújókás kiszerelést. Eddig nem tömődött el, de gyanítom, hogy a flakon vége felé már el fog. Az illata számomra elég erős, de hajszárítás után elillan. Első alkalmakkor nem tudtam belőni, hogy mennyi is kellhet belőle az állaga miatt. Ráadásul akkor a hajamra fújtam közvetlen, azóta viszont a tenyerembe szoktam és onnan oszlatom szét. Így elsőnek rossz élményt szereztem vele. Az egész hajam ragacsos lett, összeállt, hihetetlenül rossz volt a tapintása az amúgy selymes hajamnak. Okultam belőle. Az utóbb leírt módon használom már, így jó érzés viselni, de mégsem az igazi. Olyan semmilyennek mondanám. Ártani nem árt, de nem is ad semmit, ami annyira feltűnő lenne. Néha használom száraz hajon is, nekem gyorsan beszívódik, de olyan utána, mintha semmit nem kentem volna rá.

Utoljára szerkesztve: 2023.08.23. 16:08 - 2023.08.23. 15:51

Olaszországban vettem először egy Profumi&Saponi-ban, találomra, sós tengervíz áztatta, napszítta-szélfújt hosszú szőke kóc hajra. SLS mentes, szulfátmentes, mesterséges színezékmentes, petrolátummentes meg mégvalamimentes, szóval összetevőkre elég jónak tűnt, és csak reménykedtem hogy valamennyire talán hatékony is lesz.Száraz hajon nem működött egyáltalán, olajos ragadós izé volt, jaj, kár volt türelmetlenségből kipróbálni.Rendeltetésszerű törölközőnedves fürtökre való használata, hideglevegős lassú szárítással kombinálva viszont ahh, varázslatosan puha kislányhajat eredményezett. És nem csak 12 órára, mint a legtöbb hajápolónál, első nap wow - aztán másnapra hiperszáraz kazal... NEM. Ezzel a loboncom egészen a következő hajmosásig simogatnivalóan selymes maradt. Azóta is ezt használom, hiteles termék, megszerettette magát. :)