Hajápolók
Balzsamok

Aunt Jackie’s Quench Intenzíven Hidratáló Öblítés Nélküli Balzsam

Hozzáadva 2023.01.09.by

Mitsuko

Természetes összetevőinek köszönhetően, beleértve a mályvavirág gyökerét, a shea vajat és az extra szűz olívaolajat, ez a leave-in tartósan és intenzíven hidratálja a hajat.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.15. 09:20 - 2021.12.22. 02:06

Nekem nagyon kevésnek bizonyult, mintha nem tettem volna kb semmit a hajamra - göndör, vékonyszálú hajam van. A testvérem haja egyenes és könnyen zsírosodó, de a végei hamar száradnak, neki használt, ő szereti.

2021.04.15. 09:05

Göndörbarát, nagyon kellemes benne maradó hidratáló balzsam. Nem tapad össze a hajam, nem zsírosodik, napok múlva sem. Az állaga hígabb kicsit, a hajon ettől jól eloszlatható. A hajam szépen göndörödik a használatával, időhiányos hajmosásoknál előfordul, hogy csak ez kerül a hajamra a végén, még úgy is segít – vagyis, hogy nem teljes göndör hajra való rutint csinálok végig – hogy másnap loknikkal ébredjek. Az illata a márka jellegzetes illata, nekem nem zavaró. Ez az első igazán jól működő bennemaradós balzsamom a banános hajpakoláson kívül. Göndör hajra önmagában nem elég hidratálás, de ezt nem is ígéri a termék. Balzsammal, mélyhidratálóval, javító hajmaszkkal együtt kiváló.