Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

3.9
Hozzáadva 2017.11.13.by

tara95

• Tónusjavító és hosszan tart
  • Kontrollálja a faggyút, nem zsíros
  • Minden bőrtípusra ajánlott
$11-tól

2021.07.05. 12:05

Valószínűleg pszichésen, de a fizikai fényvédőket jobban kedvelem, mint a kémiait. :) Ezt is nagyon szerettem volna kedvelni, de annyira szárít, hogy nem megy. Nagyon sokáig elég annak ellenére, hogy 50 ml, és szerintem eleget is kenek magamra belőle. Nem mondom, hogy sokféle fényvédőt próbáltam eddig, de nekem az Innsifree és A'pieu fényvédők sokkal jobban beváltak. Alig várom, hogy elfogyjon.

2020.10.24. 11:12

Ez a legjobb mattító fényvédő a zsíros bőrömre, amit valaha próbáltam, kár, hogy mostanában már nehézkesebb beszerezni. Könnyű felvinni, hamar beszívódik, nekem ad egy kis fehéres tónust a bőrömnek, viszont smink alatt ez nem látszik, sminkelni is egyszerű rá, és valóban mattít. Nagyon meg vagyok elégedve vele.

2019.01.09. 08:01

Imádom! Mindig van belőle itthon. Nincs ennél jobb mattító krém a nyári hőségben. Nagyon szépen visszafogja a faggyútermelést. Az meg csak bónusz, hogy mellette a fényvédő szerepét is betölti :) Már többször újra vettem. Elengedhetetlen társam, bár most így télen spórolok vele és más krémet is használok.

Utoljára szerkesztve: 2018.12.08. 12:01 - 2018.12.08. 12:01

Nekem egyáltalán nem jött be. Szárít, fehér réteget hagy, nem lehet rendesen eldolgozni és sminkelni sem rá. Helyette a A'pieu MILD fényvédőjét ajánlom.

2018.09.23. 14:19

Mivel mindkét fizikai fényvédő megtalálható benne, széles spektrumú védelmet ad. Alkoholmentes. Nem illatmentes. Minőségét felbontás után egy évig őrzi meg. Kedveltem, de sajnos a parfüm miatt könnyezett tőle a szemem. Ha szememet kihagyom, mert sminkelek és már nem süt úgy a nap, akkor jó. Hajlamos fehér réteget hagyni és szárítani is. Én nagyon jól aláhidratlátam, így nem szárított. Nem tudom még újra veszem-e jövőre, lehet. Keresgélek még nem találtam meg az igazi fizikai fényvédőmet.

2018.08.14. 12:59

Fizikai fényvédő lévén észrevehető fehér réteget hagy a kreol bőrömön, mattít, de a nap végére fénylik az arcom.