Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)

CBD Premium Care Ápoló Balzsam

1 vélemény
Hozzáadva 2021.09.20.by

Annamariie

Magas CBD tartalmú, intenzív hatású ápoló, balzsam, tartós bőrproblémák, mozgásszervi és ízületi gyulladások ápolására. Frissítő hatású mentolt tartalmaz. 12 aktív hatóanyaggal. A CBD Premium Care ápoló balzsam azonnali gyógyírt jelent a repedezett, pikkelyes, viszkető, kivörösödött, feldagadt, irritált és gyulladt bőrnek. Ez a balzsam nyugtatja a bőr reakcióit és az ekcémás gyulladásokat, valamint csökkenti a viszketésérzést, bőrpirosodást. Kifejezetten alkalmas a zsíros, aknés, hibás bőr helyreállítására. Többszörösen regeneráló gél, mely nyugtató és bőrpuhító hatású, védi a bőrt a kiszáradástól. Segít simítani a kisebb ráncok jeleit. Könnyen felszívódik, és kellemes hűsítő érzést kelt. A balzsamban található fekete nadálytő és árnika kivonat kombinációja kiválóan alkalmas ízületi és helyi bőrgyulladások kezelésére bőrápolási céllal. Javasolt még izomproblémák, izomgörcsök és ínszalag húzódások, ficamok, rándulások, okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások ápolására külsőleg, valamint a sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására.

• Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
  • Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és ásványi olaj alapú összetevőket.
  • Bőrbarát. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
17 990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.09.27. 13:00 - 2021.09.27. 12:58

Én sajnos egy túlzásba vitt szolizás után találkoztam a krémmel ami végre megváltást kínált!Nagyon gyorsan beszívódott, nem hagyott ragacsos érzetet, kellemes nagyon enyhe illata van és teszi a dolgát ahogy kell!Kb 2 nap alatt teljesen eltűnt a pirosság és megúsztam a hámlást is szerencsére!Pihe puha lett a bőröm és teljesen meggyógyult, azóta is használom főleg a kezemre illetve a lábamra leginkább!Vegán ami plusz jó pont nálam!Csak ajámlani tudom akinek kissé problémás száraz érzékeny bőre van, csodákat tesz :-)