Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
svivko
Az Ecopure Vitalizing hajpakolás 86,7%-ban csak természetes eredetű összetevőket tartalmaz, mint a quinoa, babassu, olíva, rozmaring, argán, aloe vera, banán és keratin fehérje.
Vitalizálja és táplálja a hajat és a fejbőrt, a selymes, puha tapintású hajért. A fényességért felelős összetevők védőréteget képeznek a hajon, a keratin pedig kitölti a károsodott részeket, és védi a hajvégeket a hőtől, illetve a színezés és egyéb kémiai kezelések káros hatásaitól.
Édes, virágos illatával felfrissít.
2018.01.04. 11:14
Ez az én kis rejtett csodám. eBay-es rendelés mellé jött egy teljesen használható mennyiségű minta, amit nagyon sokáig ide-oda teszegettem, amíg egyszer vidéken kipróbáltam. (Ahová nem vittem semmi extra hajvég erősítőt, fufut, de szerintem még balzsam sem volt nálam. Szóval teljesen rábíztam a hajam erre az Ecopure termékre.)A hajam akkor (nekem) túlságosan hosszú volt, melltartópánt alá nőtt már bőven, sokszor ráfeküdtem, vagy a üléskor becsíptem, szóval nem volt kímélve. Ebből kifolyólag a végek kifésülése és a hajmosás a megfelelő termékek nélkül gyakran hisztihangulatba kergetett. Samponozás után eloszlattam ezt a terméket a hajamon, belemasszíroztam a végekbe, és kb öt perc hatóidő után csodát tapasztaltam. Az ujjaimmal (!!!!!!) tudtam kifésülni a teljes hajamat, mindenféle csomók és tépés nélkül. Teljesen elkápráztatott a dolog. Imádtam! Nem lettem tőle zsíros(abb), nem nehezíti el a hajat, és könnyen kimosható és a hátam sem pattog ki tőle. Illatra kellemes, fehérvirágos kis semmi, hajmosás után max egy napig marad meg, amit én nem bánok. Nagyon kevés kell belőle, és óriási ez a pumpás, 1 literes kiszerelés, heti kétszeri használat mellett 4 hónap alatt használtam el az 1/5-ét, de már gondoskodni akarok az utánpótlásról. Beszerzésnél azonban bajban voltam. eBayen nem találtam, csak őrült postaköltség mellett, Amazonon még akadt, de azthiszem az eladó nem szállított Mo-ra, így maradtak a kis koreai webshopok, amikben nemigen teszek sok bizadalmat, de NEKEM KELLETT ez a termék! És több tízezret is kifizettem volna ezért a hatásért. Így esett, hogy a Koreadepart nevű webshopon megtaláltam 10 $ körüli áron, és még 22 dollárt fizettem a szállításért . :D De tényleg ennyire jó! Egyébként most akciós 9 dollárért. :") Megváltó, mindenkinek csak ajánlani tudom!