Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
morvaieszter
Erőteljes hármas keverék alfa és béta hydroxy savakból. Pórusösszehúzó, csökkenti a pirosságot és gyengéden tisztítja a bőrfelszínt, zsíros és kombinált bőrre kifejlesztve. Illatmentes és illatosított formában is elérhető, az illatosított verzió hidegen préselt mandarinolajat tartalmaz.
2021.04.04. 09:03
Már a második üveggel használom és nagyon szeretem. Az illata csodálatos, tényleg mandarinos, egyáltalán nem az a mű citrusszag, ezenkívül egyenletesebb is lett tőle a bőröm. Nem sminkelek nagyon erősen de a kevés alapozót és púdert amit használok tökéletesen leszedi. Igaz elméletileg zsíros és kombinált bőrre találták ki, de az én normál, szárazságra inkább hajlamos bőrömnek is tökéletes. Harmadszor is újravenném.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.