Sminkek arcra

Honest Beauty Crème Cheek Blush

Hozzáadva 2020.08.17.by

corleona

3 g

Építhető krémes pirosító, természetes árnyalatokkal és enyhén ragyogó hatással.

5 árnyalatban kapható

€18-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.08.25. 18:12 - 2023.08.25. 18:09

Hosszas vacillálás után beleugrottam, kifejezetten a szín miatt. Nagyon régóta keresek egy ragyogó, de nem harsány, kifinomult aranybarackot. A NARS-nak palettában van ilyen színe, csakhát egyre ritkábban nyúlok a porpirosítóimhoz. A csomagolása súlyos, impozáns darab, maga a szín nem túl sokatmondó. Aztán ujjbegyek melegére- vagy kézmelegre, hogy ne legyek annyira patetikus- életre kel, lágy aranybarack, ragyog, felrobbannak a pigmentjei. Nagyon pigmentált, finom bánásmódot igényel, nekem egyelőre kézzel felvíve működik jól, ecsetet még találnom kell hozzá, bár nem ragaszkodom hozzá. Jól építhető, viszont könnyű túltolni, ez nemcsak aranylik, konkrétan egy barackszín aranyfátyolba burkolva. Igazi nyárvégi-koraőszi forró napok színe, szépen, nagyon finoman halványodik a nap végére, el persze nem tűnik, csak igazodik, beépül. A színem a Foxy. Írnám, hogy négy és fél, de gyakran nyúlok érte , szeretem viselni, szeretem kézbe is venni. Ár- érték arányban meg nincs mit hozzátenni, remek darab

2023.01.13. 15:23

Ez brutál tartós. Erősen pigmentált. Én kézzel viszem fel, nehezebben tudom eloszlatni, de lehet, hogy csak még tapasztalni kell kicsit. Természetes hatású. A peony pink árnyalatban vettem, ami lehet, hogy nem egészen az én színem. Talán a rose pink jobb választás lett volna, de épp nem volt kapható. Jó illata van.

2022.10.14. 10:27

nagyon erosen pigmentalt, szerintem figyelni kell azert ra, hogy ne legyen tul sok, mert a tobbi altalam hasznalt krempirositohoz kepest sokkal intenzivebb. ez mondjuk abszolut nem baj, sot, csak ra kell erezni, de egyebkent szepen el lehet oszlatni, kellemes, kremes az allaga es tartos is. szep, termeszetes hatast lehet vele elerni, nem matt, de nem is tul csillogo. a csomagolasa is cuki, jo, hogy van benne tukor, bar szemely szerint en a stick formatumu krempirostiokat jobban kedvelem.

2021.05.24. 16:17

Iszonyat jó. Tartós, nem maszatolja az alapozót, marha könnyű ledolgozni (én sima blush brush használok). Üde, friss szín az orcáknak + valahogy jól áll a sápadt téli és a barnítózott bőrömön is, ami kész csoda.

Utoljára szerkesztve: 2021.05.31. 06:59 - 2021.04.06. 12:31

Krémpirosító rajongóként nagyon vágytam erre a termékre, mivel már sok jót hallottam róla. Nem csalódtam benne, kézmelegre szépen felolvad és könnyen eldolgozhatóvá válik. Szépen beleolvad a bőrbe, nem szedte fel az alapot, "leszáradás" után nem ragad, nem tapad, így a hajam sem ragad bele. Van egy természetes fénye, se nem matt, se nem dewy, emiatt szerintem zsírosabb bőrűek is próbálkozhatnak fele. Sokan említettem, hogy por állagú termékek felett-alatt is jól működik, erről nem tudok nyilatkozni, mivel száraz bőrűként évek óta nem nyúltam por állagú termékekhez. Viselés közben nincs oylan érzésem, hogy magától vagy külső behatásra el fog kenődni, tartós viseletnek tűnik, 6 órája kentem fel, azóta nem mozdult meg, nem kopott. Ha valaki ismeri a nudestix nudies matt pirosítóit, ahhoz tudnám hasonlítani. Nekem az nagy kedvencem, így állagra ez is telitalálat volt. A színnel sajnos mellényúltam, bár gyönyörű a Rose Pink árnyalat, nem ilyet kerestem, túlságosan hasonlít a nudestix pirosítómhoz, így meghirdettem és megpróbálom másik színben beszerezni.Update: azóta beszereztem a Peony Pink árnyalatot. Tökéletes a színe, pont ilyenre vágytam, viszont a hivatalos képek egyáltalán nem adják vissza. Élénk, de nem neon rózsaszínes korall, szépen mutat sápadt bőrön, nagyon üde, de elég pigmentált ahhoz, hogy sötétebb bőrön is látszódjon. Az állag itt is kifogástalan.

Utoljára szerkesztve: 2020.08.17. 07:49 - 2020.07.01. 08:51

Itthon kb lehetetlen beszerezni, Németországból hozattam. Szép szín, könnyű felvinni, kellemes illat. Jó cucc. Update: imádom, azóta is csak ezt használom! Ezesetben kivételesen értem a hype-ot.