„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Teokleia
Az arctisztító krém tele van antioxidánsokban gazdag összetevőkkel (olivaolajjal, kakaóvajjal, quinoa és fermentált rizs kivonattal, valamint ceramidokkal), köztük a névadó, ECOCERT minősítésű matcha kivonattal is, amelyek gyengéden feloldják és eltávolítják a sminket, a felesleges faggyút, valamint a szennyeződéseket. Amint vízzel összekeverjük, gazdag és nyugtató tisztító tejjé alakul át, amely hidratált és ragyogó bőrt hagy maga után. Nem csak tisztítja, nedvességgel is feltölti a bőrt
Utoljára szerkesztve: 2024.09.27. 08:56 - 2024.07.25. 10:23
DMes leértékelt áruk között találtam és gondoltam, megpróbálom őt és az enzimes lemosó tesóját. Itthon jöttem csak rá, hogy japán termékről van szó, amiket pedig nagyon szeretek, úgyhogy dupla lelkesedés, alig vártam hogy kipróbálhassam.A hengeres papírdiboz nagyon igényes, a tubus maga minőségi anyagnak érződik, jól záródik, a 110g-os kiszerelés jó ár-érték aránynak tűnik nekem (ugyan semmiért nem szeretek 7000Ft-ot fizetni, amit le fogok mosni az arcomról, de ezt legalább sokáig használom majd). A lemosó tényleg krém, sűrű és enyhe gyógynövényes, zsíros illata van. A sminket (csak nem vízállóval teszteltem) elmossa, nem szedi le nagyon könnyen, de némi masszírozás árán elvégzi a dolgát. Viszont az egyetlen negatívum, amit tapasztaltam: talán csak hidratálásra szomjazik a bőröm, de ez a krém annyira hidratál, hogy szinte beissza a bőröm, mire lemosnám. Lemosni végül nagyon könnyű, híg tejes állagot vesz fel és azonnal lejön, utána nem marad sminkmaszatos az arcom, kellemes érzetet hagyna maga után - ha hagynám neki, de általában a nedves bőrömnek azonnal nekimegyek egy vízbázisú lemosóval.Összességében örülök hogy kipróbáltam, de ha elfogy, nem veszem majd újra. Az összetevők szépek, de mindezt szívesebben látnám egy beszívódó termékben, mint egy lemosandóban. Szárazabb bőrűek biztos hogy nagyon élveznék a használatát. Update: sajnos egyre kevésbé és kevésbé szedi le a sminkem, a vízállóval egyenesen nem képes megbirkózni, és nem vízálló lemosás után is gyakran marad piros a szemkörnyékem, mert erősebben kell masszírozni. Másra fogom elhasználni, talán ápoló tusfürdő helyett. Annak ajánlom aki nem sminkel csak fényvédőt szedne le vele.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.