Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
A hármas molekulatömegű fehérje rendszere a hajrost különböző rétegeit célozza meg, segít helyrehozni és megerősíteni a belülről eredő károsodásokat. A Plex termékcsalád nemcsak a hármas tömegű molekuláris fehérjerendszert tartalmazza, hanem mindegyik készítményt szakszerűen úgy alakították ki, hogy a legjobb összetevőket biztosítsa a haj számára. A fehérjerendszer három különböző típusú növényi fehérjéből áll, amelyeket úgy választottak ki, hogy a hajrost különböző részeit célozzák meg. A Phytantriol és a B5 provitamin erő kombinációja biztosítja a haj hidratáltságát és egészségét, miközben a kondicionáló szerek keveréke segíti a haj puhítását és simítását.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.22. 18:50 - 2024.07.22. 18:50
Akciósan jutottam hozzá, nem lett a kedvencem, semmi extra.
2023.10.06. 21:57
A sampont és ezt a balzsamot vettem meg. Amikor először használtam, 2 hónappal ezelőtt, akkor, az első használatnál, azt gondoltam, hogy úristen de kár volt pénzt adni érte. Ugyanis, amikor a sampont lemostam a hajamról olyan kemény és durva tapintású volt a hajam, hogy azt hittem kell rá egy flakon balzsam majd. Aztán felkentem ezt a balzsamot, kb negyedórát volt a hajamon, és miután beszárítottam a hajam, el voltam ájulva az eredménytől. Nem akartam hinni a szememnek. A hajam olyan volt, mint mikor a fodrász frankón beszárítja, puha, eszméletlen fényes és egyenes. A hajam szőkített, igencsak ki van téve károsodásnak, de ezek a termékek csodát műveltek vele. Azóta már a termékcsalád többi tagját is megvásároltam, és a munkatársaim mindig azt kérdezik, hogy a francba ilyen szép a hajam. Imádom.
2022.01.31. 20:54
Én pink pandáról megrendeltem a teljes hajápoló szettet. A 3-as nagyon bevált, sokkal selymesebb lesz tőle a hajam, mint a balzsamtól. A sampon megállította a fejbőröm korpásodását. A balzsam semmi extra és a 6-os terméknél se vettem észre különösebb változást.
2021.08.21. 13:19
Nekem az ég világon semmit sem ért, kénytelen voltam utána más balzsamot és pakolást is használni annak érdekében, hogy ki tudjam fésülni a hajam. Csoda lesz, ha elhasználom.
2021.07.15. 13:22
3 hete vettem, azota minden hajmosas utan hasznalom.A hajam platinaszoke, es eleg szaraz a szokitestol, szoszos es gubancolodik.Szokites elott Isana es Balea balzsmokat hasznaltam, de a festes utan kellett valami komolyabb cucc es hat az Olaplexre sajnaltam a penzt. Nyilvan nem varok csodat, de teszi a dolgat a balzsam:kifesulhetove es puhava teszi a hajam, jo az illata es nem kell belole tul sok.Megvettem a No3. koteshelyreallito kezelest is, azt hetente egyszer hasznalom es allagra mar sokkal jobb a hajam, de szerintem az inkabb a harmaska erdeme mint a balzsame. :)Osszessegeben elegedett vagyok a termekkel.