„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Bangita
A dehidratált, fakó, élettelen bőrrel és a környezetből rárakódó szennyeződésekkel szemben egyaránthatékony fegyver ez a többfeladatos szérum, mely hialuronsav komplex, a natív Emu Apple és a Glow Berries ™ komplex hatékony kombinációjával használatakor azonnal, belülről átalakítja át a bőrt. A kétfázisú szérum a bőr mélyére hatolva a szövetekbe zárja a nedvességet, hatékony antioxidánsokkal és C-vitaminnal védi a bőrt, és 5 különböző típusú hialuronsav élvonalbeli keverékével varázsolja selymessé, simává és ragyogóvá az arcot. A napi használatra kifejlesztett szérum megfiatalítja a bőrt, hatékonyan megküzdve a környezeti és oxidatív stresszel megakadályozza a korai bőröregedést.
Utoljára szerkesztve: 2023.01.09. 07:44 - 2022.11.23. 15:00
Update:végül áttöltöttem egy sima utazós műanyag üvegcsébe, még kényelmesebb is volt használni, mint pipettásan (mivel kétfázisú, a pipettában maradó termék is szétválik, emiatt tényleg kényelemesebb a sima üveg hozzá). Maga a termék viszont így sem lett a kedvencem, sőt... Kifejezetten szeretem az arcolajokat valami vízszerű lotion-nel keverni, tehát a kétfázisú kence emiatt nagy kedvencem lehetne, de az ebben lévő olaj nagyon nem jön be: szárazolaj érzet, az a fajta, ami kellemetlen csúszósan megül a bőröm tetején. Végül maradéktalanul felszívódott pár perc alatt, az érzet mégis olyan, mintha soha nem akarna felszívódni. Bár számomra teljes pénzkidobás volt a cucc, a két csillagot meghagyom, mert nem is bántotta a bőröm és hidratált érzést adott.2022.11.23.Biztosan nagyon jó szérum hosszan használva, én kifejezetten szeretem a kétfázisú szérumokat (sima arcolajat is mindig tonikba, lotionbe csepegtetem), illetve az üvegcse kifejezetten mutatós, az illata visszafogott-citrusos, tehát tök jó lenne...DE ennek a terméknek a 3 nap használat után eltört a gumiharangja. Nem a műanyag rész, nem az üveg pipetta, maga a gumiharag hasadt el. Most körbetekertem textil kötszer-ragasztószalaggal, hogy legalább használni tudjam, de ezzel a külcsínt már buktam is, vinni magammal sehová nem tudom (folyna), és amúgy sem szeretem a sufni tuning megoldásokat. Az árához képest ez a gyenge csomagolás kiakaszt annyira, hogy nem is tudok 2 csillagnál többet adni neki. Ha kiürül egy 30ml-es pipettás üvegem, majd áttöltöm abba, addig látványosan haragszom rá
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.