MissNothing
Méhpempőt és különleges olajokat tartalmaz. Hidratálja, védi, simává teszi a bőrt, valamint késlelteti a halvány vonalak, ráncok kialakulását.
3 elismert különleges olajat tartalmaz:
2017.03.27. 08:48
Eléggé idegesítő arcbőröm van, már sok mindennel kisérleteztem. Vagy túl kiszárad, vagy bármit kenek rá tele leszek ragyával.. Most így, hogy kezdett az ég kivirulni, kezdtem észrevenni pár apró ráncot..s hogy nagyon szárad ki, még ettől az enyhécske napsütéstől is, gondoltam teszek egy próbát, ezt még nem próbáltam. Igazából eddig nincs problémám vele (kb 2 hete használom), szépen hidratál, nincsenek pattanásaim tőle, valamint az illata is egész jó, az áráról nem is beszélve.. :) ránctalanításról nem beszélhetek, bár nem is vártam...:)