Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Lexy00
Könnyen felszívódó testápoló, mely kakaó- és sheavaj, avokádóolaj és E-vitamin tartalmával 24 órás hidratálást biztosít.
2020.04.14. 13:37
2 éve kaptam ajándékcsomagban kézkrémmel és ajakápolóval együtt. Elsőre nagyon tartottam tőle, főképp, hogy émelyítően erős vanília illata lesz, de kellemesen csalódtam. Az illata abszolút megszokható lett és összességében nem is annyira tolakodó, mint gondoltam. A hatása pedig szuper, viszonylag gyorsan beszívódik és kellemesen hidratál. A jövőben elképzelhető, hogy újra be fogom szerezni.
2019.03.07. 12:51
Ez a testápoló nagyon szuper! Az illata, textúrája, a pumpás kiszerelése meg egyszerűen fantasztikus. Ez az egyik legjobb testápoló, amit valaha használtam, szerintem nagyon megéri az árát. 😊
2018.12.08. 18:47
A tökéletes testápoló maga! Az illata mennyei, de nem tolakodó, állagát tekintve pedig a sűrűbbek közé sorolandó, tökéletesen hidratál. A pumpás kiszerelés már csak hab a tortán. Müllerben lehet kapni, ajándékcsomagban 3000 Ft egy ajakbalzsammal és egy ugyanilyen kézkrémmel együtt.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.