Körömlakkok, lemosók

Essie Millionails

1 vélemény
Hozzáadva 2013.07.14.by

malvina

Természetes körömerősítő és ápoló termék, elősegíti a természetes köröm növekedését. A és D vitaminnal dúsítva ápol, erõsít és hidratál, egyesíti a köröm rétegeit. Javitja a köröm állagát, búza és más növényi kivonat tartalmával gondozza és ápolja a természetes körmöt.

Kiszerelés: 15ml

2017.03.20. 06:56

Kicsit furcsán néztem, mikor először elolvastam a márka honlapján, meg a csomagoláson, hogy ez egy primer, nem sima alaplakk (annak is jó). Tudom, nagy trend most a primer, na de körmökre! A Grow stronger alaplakkal együtt használom, és meg kell mondjam, csodát tett a körmeimmel. Eddig mindig azzal küzdöttem, hogy két-három hónapos váltásokkal egyszer jó, egyszer ramaty állapotban voltak a körmeim. A fő probléma ilyenkor nálam a lemezesedés. Kentem és szedtem én már elég sok minden, de eddig ez a két Essie lakk vált be legjobban (meg sok víz, a Schaebens bogyója, és néhány körömágybőrápoló). Erre az Essie duóra jön két réteg OPI színes lakk, majd az Essie Good to go fedőlakk. Tartós, szép és gyors manikűr az eredmény. Nem olcsó, tudom, de nekem nagyon megéri.