Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Estée Lauder Pure Color Envy Lip Repair Potion

4.5
Hozzáadva 2020.03.11.by

Jucccc

Multi funkciós ajak regeneráló formula: megújít, regenerál, ápol. Ideális az esti bőrápoló rutinod részeként, hogy reggelre pihe-puha ajkakkal ébredhess. Vagy használd a nap folyamán bármikor az irigylésre méltóan hidratált ajkakért. Az applikátor segítségével könnyen felvihető.

11 200 Ft-tól

2024.04.06. 08:34

Nagyon szeretem a hatását, ami valóban kb. 24 óra, se több se kevesebb. Tényleg puha selymes ajkakat varázsol,ha rendszeresen ilyet szeretnénk, akkor rendszeresen kell használni. Na nem a kifújt, cserepes ajkakra tűzoltásként (szerintem),de ha valami extrára vágyunk, ez a termék megadja.

2023.11.23. 08:34

A teljes kiszerelés ára rettentő, sose vnném meg, de a piactérről egy kicsikét szereztem. Szerencsére sem az állaga, ami vastag, csúszós, krémes, kicsit tapadós, sem az illata nem zavar. Az illata sztem finom, enyhe, hamar hozzászokik az orrom. Éjjelre kenem az ajkamra. Az applikátorral csak egy picit teszek rá és az egyik ujjammal kenem szét (ami ekkor teljesen tiszta, még a kézkrém sem érte). Reggel kellemesen puha ajkak. Kiszáradt állapotot is hamar tud orvosolni, persze szerencsére nálam az ritkán fordul elő, inkább extrém szél hatására vagy megfázás, láz esetén. Bevallom nagyon tetszik és ha hozzájutnék újabb minihez, akkor tartaléknak vennék még.

2023.01.23. 15:27

Sajnos nekem nem vàlt be. Teljes àron vettem meg ès semmit nem hidratàl. Szàmomra nagyon nagy csalódàs!

Utoljára szerkesztve: 2022.01.14. 14:22 - 2022.01.14. 14:20

Szuper,puha lesz rogton az ajkam tőle.

2021.01.13. 00:35

Nekem is kis kiszerelésem van belőle, egy csomag része volt. Sem az illata, sem az állaga nem kifejezetten kellemes, színe szerencsére nincs (ha olyan lenne, mint a tubusban, rajtam túl világosnak hatna), viszont nagyon szépen regenerálja az ajkakat. Még cserepes szájnál is segít, némi radír, felkenem ezt, és már minden tökéletes. Csak egyetlen ehhez hasonló hatású ajakápolót ismerek (La Roche-Posay Cicaplast), azonban az jóval olcsóbb - viszont ennek így is alig van vetélytársa, ritkaság az ilyen hatékony ajakápoló a piacon.

Utoljára szerkesztve: 2020.12.31. 12:09 - 2020.12.31. 12:09

Egy EL dobozban volt egy kisebb kiszerelés belőle így kipróbáltam milyen. Nagyon tetszik az állaga, ad egy kis fényt az ajkamnak. Éjszakára szoktam felkenni és remekül hidratálja ilyenkor télen az ajkamat. Valószínűleg teljes áron nem venném meg, mert nem egy must have, de el fogom használni.

Piactér

Több mutatása