Sminkek szájra

4.6
Hozzáadva 2019.03.10.by

Krémhilda

3,5 g

30 árnyalatban kapható rúzs, 4-féle finish-sel. Az árnyalatok keverhetőek egymással.

2023.01.31. 14:17

140 Naked City árnyalatot vettem meg belőle pár évvel ezelőtt. Ez egy krém finishű, karamell-nude árnyalat. A tökéletes nyári színem, ha picit lebarnulok és valami természetesre vágyom. Imádom, hogy illatos, krémes, nem szárít és a helyén marad. A csomagolásáról ne is beszéljünk, szerintem álomszép!

Utoljára szerkesztve: 2021.10.17. 11:15 - 2021.10.17. 11:14

Nekem a matt 230-as Juiced Up árnyalatban van meg, ami egy gyönyörű őszi-téli bogyós szín, de vékony rétegben tavasszal és nyáron is éppolyan tökéletes. Mivel sötétebb árnyalat, ezért én 3-4 óránként mindig megigazítom a szám szélét, de az evést is meglepően jól bírja. Ami pedig a legjobb, hogy nem szárít és nem is nehéz érzetű. Egyedül a formájával gyűlt meg a bajom elsőre, de a második használattal már az sem okozott gondot. Ezt az árnyalatot szívből ajánlom azoknak, akik kedvelik az élénkebb rúzsokat! A többi árnyalatról sajnos nem tudok nyilatkozni, valószínűleg eltérő minőségűek, mivel többféle finishben lehet kapni.

2021.04.21. 13:47

Hmm, fincsi illatú!😁 Ami ennél is fontosabb, hogy nem kell aláhidratálni, kellemes érzés viselni. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni: ikerbabás anyukaként örülök, ha a reggeli kikerázás eredményét még az esti lemosás előtt le tudom csekkolni..😅(Már amikor kitesszük a lábunkat néha otthonról..) Az azért durva lenne, ha még akkor is látszana. :) De majd megkapja az 5. csillagot, ha lesz érkezésem figyelgetni és hű lesz az árához. Bár akciósan rendeltem, látatlanban, egy annyira ritka árnyalatot, amiről swatchot se találtam sehol. (Cosmic candy) Nem pont olyan, mint amit vadásztam, de legalább hasonlít rá -ellenben a másik színnel, mert abból meg totál másmilyet küldött a Marionnaud, ugyanis a név tévesen volt feltüntetve és aszerint keresgéltem. Így azt még kevesebbet teszteltem, de itt már úgyis írtak róla mások. (Strapless)

2021.02.23. 19:16

230-as Crazy Beautiful árnyalatban vettem meg. A színe gyönyörű, végre megtaláltam azt a színt, amit kerestem. Nagyon boldog lennék, ha tartós is lenne ... De sajnos egyáltalán nem az. Irigylem azokat, akiknek ez tartós. Nálam még mindig az Armani a befutó, de még a MAC rúzsaim is sokkal tartósabbak ennél.Nekem egyébként a formája nem okozott gondot, nagyon könnyen, szépen fel tudom vinni.

2020.07.15. 11:32

Gyönyörű csomagolás, tartós rúzs, szerintem érdemes beszerezni. :)

2020.01.17. 08:33

Bevallom Tara95 véleménye alapján vettem meg ezt a rúzst (Bar Red), mert kerestem egy szép vörös árnyalatot. A Vörös lett nekem! Ez a legszebb amit eddig láttam, tökéletes az árnyalata valóban fehérebbnek tűnnek a fogaim is tőle. Ajakprimerrel használtam, tökéletesen tartott, nem gyűlt be a ráncokba. Szép, kissé mattos a finishe, az illata is kellemes. Kicsit valóban nehéz felvinni a fura formája miatt, de megéri mókolni vele.