Sminkek szájra

Estée Lauder Pure Color Whipped Matte Lip Color Folyékony Rúzs

1 vélemény
Hozzáadva 2021.10.05.by

Kata791

Vonzó matt ajkak a magabiztos megjelenéshez. Bársonyosan sima, súlytalan és nem ragad. Tápláló összetevőkkel gazdagítva, beleértve a Moringa vaj és a hialuronsav gazdag keverékét.

• Könnyű, púderes textúra
  • Súlytalan, kényelmes
  • 12 órán tart
  • 12 órán át megőrzi színét
  • Lágy, bársonyos matt felület
  • Parabén-, ftalát- és ásványolajmentes.

14 árnyalatban kapható

13 000 Ft-tól

2021.10.11. 08:00

Nem nagyon tetszenek ezek a púderes "folyékony" matt rúzsok, mert mind olyan mintha csak színes liszt lenne és még nem is tartósak és még szárítanak is. Ez volt a véleményem addig, amíg ezt a rúzst meg nem vettem. Kb. 1-2 hete jöhetett az email az EL-től, hogy van ez az új termék, én meg jól rá is ugrottam. A 933 - Maraschino árnyalatot választottam, ami az amerikai EL oldal szerint egy hideg tónusú, rózsaszínes piros. És valóban az, egyébként a magyar EL oldalon lévő rúzs minta kép is teljesen élethű! Szóval maga a rúzs egy műanyag tubusban van, amit arany kupak zár, sima applikátoros a kiszerelés, nem ez a szivacsos téma (mint a Chanel-nél). A műanyag tubus egyébként meglepően minőségi: olyan a színe, mint a rúzsnak, matt felülete van, arannyal van ráírva, hogy EL. És akkor a rúzs: a rúzs állaga valóban habos - mint ahogy a neve is mondja -, de felvitel után rögtön szárad. Evést-ivást meglepően jól bírja, nyilván kopik meg mindenen nyomot hagy, de nagyon szépen kopik. Étkezés után simán ki lehet javítani azt, ami eltűnt, nem látszik. Kicsit szárít, bár ennél a formulánál szerintem ez várható volt. Azt mondom, hogy ezt jól összehozta az EL, egy kevésbé feltűnő szín szerintem kb. tökéletes rúzs lehet a mindennapokban.