Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
fagas
2021-ben megújult összetétel!
Intenzív éjszakai kezelés aktív 12% C-vitaminnal, minden bőrtípusra, szárazra és érzékenyre is.
Formulája gazdag a C-vitamin 3 bioaktív formájában, nagyon magas, rendkívül hatásos, 12%-os koncentrációban; csökkenti a fáradtság tüneteit, láthatóan redukálja a ráncokat, elszíneződéseket és a pigmentációs foltokat. Egyedi formulájának alapja a Tri-Hybrid Vitamin C Technology™, védi a bőrsejtek DNS-ét, mélyen hidratál és regenerál.
2023.12.30. 06:41
Ár érték arányban nagyon jó, már évek óta használom. Kevés kell belőle, általában Hyaluron szérummal együtt viszem fel estére. Pár perc után beszívódik, reggelre sima, életteli lesz az arcom.:)
2023.02.13. 12:33
Ez a cucc nagyon jó!!!! 2 percig ragacsos, majd beissza a bőröm, es nagyon szépen kisimítja. Eddig a legjobb c vit szérum, amit kipróbáltam. A piros pöttyök a leírásban nem érdekelnek, mert a hatása mindenért kárpótol.
2022.08.24. 23:58
Az én arcommal csodát tett. A nyakam tele lett pattanással, amiket szét is trancsíroztam sajna...Nyom nélkül eltünt az összes. A foltok eltüntetését ennek a számlájára írtam. Bónuszként a szemem alatti rész sokkal kipihentebbnek látszott a használata utani napon. De mivel az INCIje nem tetszett elkezdtem keresgélni más C vitamin szérumok között. Egyenlőre nem sok sikerrel.
2022.01.06. 20:46
Csinos kis üvegcsében mandarin illatú narancssárgás szérumocska. Reggelente használtam. Nehezen szívódott be. Így a fölé kent más krémnek sem igazán engedte. Legalábbis sok időbe telt. Nekem nem hozta a C-vitaminos csodát. Egynek elment.
2021.06.28. 11:35
Nem irritálja a bőröm, kicsit ragacsos, de beszívódik... változást nem tapasztalok,nem veszem újra...
2021.06.15. 12:11
Nem tartom erős C-vitaminnak. Ha elfogy biztosan más terméket is kipróbálok. A reggeli és az esti rutinomhoz is használom de csak a szemem alatti részen, mert máshol pattanásokat okozott