Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
makacs.imola
Ananász kivonattal kèszült arcpakolás, megtisztitja bőröd a pòrusokat eltömítő szennyeződèsektől, és elősegìti a bőr természetes tisztulását. Rendszeres hasznàlatàval a bőröd selymessé válik.
Utoljára szerkesztve: 2014.07.31. 04:13 - 2014.07.31. 04:12
Szerettem ezt a maszkot régebben. Bár emlékeim szerint nem sokat csinált a bőrömmel, de legalább frissített. Az összetevők se a legjobbak...
2013.11.09. 17:02
Még próbálkozom vele, bár igazság szerint már jó ideje használom és ha egészen őszinte akarok lenni, nem nagyon csinál semmit a bőrömmel, pedig reménykedtem az AHA-savak hatásában... Amúgy érdekes módon az összetevők közt valóban nem szerepel az ananász :D
2013.10.18. 20:28
Kellemes kis pakolás, én felváltva radírozok és használom ezt peelingként. Szeretem, nem csíp, utána hidratálok és kész. Nálam ez a beosztás szépen működik; kb. heti egyszer kerül rá a sor. 10 perc alatt beleolvad a bőrömbe. Az illata semmi extra, de nem is azért használom, hanem az AHAk miatt.Mondjuk nagyon érdekelne, melyik összetevő konkrétan az ananász...
2013.05.06. 14:05
Azt irja, h nem tesztelnek allatokon, de az emblema nincs feltuntetve...Szinte beszivodik az arcomba, en heti egyszer hasznalom. Javulast annyibol latok, hogy egysegesebb kinezete van a boromnek. Selymes lesz lemosas utan, nalam hamar elillan mert zsiros a borom.. Errol nem tudok nyilatkozni. ( utana kremmel hidratalok)
2012.05.07. 07:05
Még csak 2x használtam. Kellemes érzés a bőrön. Nagyon apró szemcsék vannak a gélben. Érdekes. Lemosás után is marad a kellemes puha érzés.