Pakolások, Hámlasztók

Freeman Gránátalma Lehúzható Arcmaszk

1 vélemény
Hozzáadva 2015.11.12.by

anonymous

Gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajokat a bőr felületéről. Segítségével a bőr tisztább, finomabb felületű lesz. 8 antioxidáns hatású növényi hatóanyagot tartalmaz (acai, fekete áfonya, vörös áfonya, goji, mangó, mangosztán, noni, gránátalma).

2016.10.31. 11:09

Normál bőr
Vízhiány

Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni valami gránátalmás arctisztítót mert rengeteg jót hallottam róluk, végül Freeman-re esett a választásom. A gél illata egyáltalán nem hasonlít a gyümölcsére,inkább amolyan semleges, dehát gondolom nemis az illatában van gránátalma hanem magában a termékben :D Az állaga pont megfelelő, gyorsan szárad, könnyen le lehet húzni a maszkot (szinte egybe lejön, VISZONT! nem szabad eltúlozni a mennyiséget mert akkor nem szárad meg és ragacsos marad még a bőr is utána). Összességében nagyon elégedett vagyok vele mert nekem enyhén letisztította, hidratálta és nemis tudom, valahogy ragyogóvá is tette a bőrömet. Ár-mennyiség arányában verhetetlen. (A pestieknek mondom West End aluljáróban a termékcsalád többi tagja is megtalálható) Csak ajánlani tudom!