Ezt a terméket már nem gyártják!

Freeman Uborka, Sárgadinnye és Ginzeng Lehúzható Maszk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | Tág pórusok |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: gwendolen, Módosítva: 2015. október 28.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Yellow 5 Lake / CI 19140
sz
Parfum/Fragrance
i
Jó illatú, könnyen lejön, szépen tisztítja a bőrt, puha lesz tőle a bőr, nem mellesleg nagyon takarékos a kiszerelése.

Nagyon szépen tisztítja a bőr, teljesen elégedett vagyok vele. Aránylag gyorsan szárad, szépen, egyben jön le és bársonyossá teszi a bőröm. Az illatát is szeretem, kellemes, frissítő.

Igazán remek maszk, nem mondhatok mást. Tág pórúsú mitesszerre ,pattanása hajlamos bőröm van, ami mindennapos extra ápolást igényel.
Hetente alaposan kitisztítom a nagyítós tükör előtt és ilyenkor helyileg, pillangó alakban az orromra teszek belőle. Egyébként az egész arcomra 1,5-2 hetente arctejes előkészítés után következik Ő , majd lehúzás után langyos vízzel lemosom és vizes bőrre jöhet 1 jó adag arckrém . Másnap puha és tiszta az arcom.

Ez a legjobb amit eddig használtam nagyon szeretem. lassan elfogy. Nagyon sajnálom mert egyszerüen nagyon szupi

Én is nagyon szeretem. Hetente egyszer használom és már vagy 2 éve megvan. Nagyon nagy tubus nagyon jó áron. Az illata isteni és szép, puha lesz a bőröm használat után.

Nálunk is az egész família dézsmálja. (És még azt hiszik, nem tudom... :D )
Az illata különösen tetszik, szépen tisztít.

Nálunk is az egész família dézsmálja. (És még azt hiszik, nem tudom... :D )
Az illata különösen tetszik, szépen tisztít.

Egész jó kis pakolás, szeretem az egyben lehúzható maszkokat. Úgy éreztem, ott szárad lassabban/oda érdemes kicsivel több gélt felvinni, ahol gyulladtabb, pattanásosabb az arcom.
Kb. heti egyszer használom, így sokáig elég. Viszont lehetne természetesebb és kedvelem a közelebb gyártott termékeket.

Nagyon jó termék. Az egész családom használja, tesóm ajánlotta nekem is. Hidratál, tisztít. Amit a csomagolására írnak reklámként azt maximálisan hozza is. Ha elfogy biztosan újra megveszem. (Ezt régebben a freeman uborkás lehúzható arcmaszkjaként ismertük, csak új csomagolást kapott ;) )

Nekem nem jött be. Nem tisztította ki a bőröm és nehéz eltalálni a megfelelő mennyiséget..

Már vagy 3 éve vettem egyszer, jó nagy tubus és még mindig szinte tele van. Elég csak nagyon vékonyan felkenni, különben nem szárad meg. Mivel nem használtam rendszeresen, csak hébe-hóba nem tudom lenne-e vmi különleges hatása, amikor lehúzom nagyjából tisztának tűnik az arcom, csak néha kipirosodik utána.

Gyulladáscsökkentők: Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit ExtractHidratálók: Glycerin, Lactic Acid, Butylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid
Alkoholok: SD Alcohol 40B
Emulgeálószerek: PPG-5-Ceteth-20, Triethanolamine
Tisztítószerek: PPG-5-Ceteth-20, Triethanolamine
Illatanyagok: Methylparaben, Parfum/Fragrance
Parabének: Methylparaben
Színezékek: CI 42090, Yellow 5 Lake / CI 19140
Tartósítószerek: DMDM Hydantoin, Methylparaben
Vízben oldódó mesterséges polimer, amit a kozmetikumokban felületi hártyaképző anyagként használnak.
Lásd denaturált alkohol. Az SD alkohol-XX megnevezésben az SD a "specially denatured" rövidítése, a végén álló szám-betű kombináció pedig a denaturálási eljárásban használt formulára utal.
Uborkakivonat. Paula Begoun szerint a közhiedelemmel ellentétben az uborkakivonatnak nincs nyugtató, gyulladáscsökkentő hatása, Leslie Baumann The Skin Type Solution című könyvében azonban a gyulladáscsökkentő, érzékeny bőrre javasolt összetevők között említi. A nyugtató hatás mellett az uborkában található lutein nevű anyag talán csökkenti a bőr melanintermelését (melanogenesis), így a pigmentfoltok elleni harcban is hatásos lehet. Továbbá in vitro (azaz kémcsőben végzett) kutatások szerint az ubokában található összetevők segíthetnek a bőrt megvédeni a karcinogén (rákot okozó) összetevők ellen.
Tisztítókban gyakran használt emulgeálószer és felületaktív anyag. Ritkábban bőrpuhító anyagként is használt bőrápoló termékekben. Száraz, selymes érzetet hagy maga után a bőrön. További részletek: http://truthinaging.com/ingredients/ppg-5-ceteth-20
Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.
PH szabályozóként használt 1%-nál kisebb koncentrációban. Gyakran találkozhatunk az összetevővel hajlakkokban, ahol a lakkot ellenállóbá teszi a nedvességgel szemben.
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.
Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.
Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.
Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.