Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
dlrexqs
Kókusz ízesítésű ajakbalzsam, amely azonnal hidratálja és teltté varázsolja az ajkakat cukor és bőrpuhító olajok segítségével, miközben természetes ragyogást ad nekik. Könnyed, lágy textúrájának köszönhetően észrevétlenül védi a bőrt a kiszáradástól, nem hagy ragacsos érzetet.
2022.04.28. 07:53
Caramel verzióban van meg nekem ez az ajakápoló, éjszakára szoktam használni. Nagyon kellemes, vajkaramellás illata van, legszívesebben megenné az ember! Remekül hidratálja az ajakaimat, az állaga nem zsíros, gyorsan beszívódik. Az egyetlen negatívum, hogy nekem nagyon gyorsan fogy, mert pici a tégely űrtartalma, ehhez képest viszont meglehetősen drága termék.