Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Tusfürdők
Testradírok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Fruttini Cherry Vanilla Testradír

3.7
Hozzáadva 2012.01.19.by

Susy

A cseresznye és a vanília meghozza kedvét egy új bőrérzés élvezetéhez. A testradír apró bambuszszemcséi stimulálják bőrét, melyek finoman oszlatják el a bőr egyenetlenségeit és távolítják el az elhalt hámsejteket. Bőre szép ragyogóvá válik. Az eredeti cseresznye kivonata, bőrazonos lipidek, a B3 és B5 vitaminok selymesen ápolttá varázsolják bőrét.

Kiszerelés: 200 ml

2017.08.24. 12:14

Imádooom! Szuper illata van! Egyből megvettem ennek az illatnak a többi termékét is :)

2014.07.15. 11:43

Évek óta veszem újra és újra. Néha teszek kitérőt, aztán visszatérek. Szeretem az illatát, és nekem bejön, hogy durva a szemcséje. Csak testre használom hetente egyszer. Érdekes, hogy a párom, aki a legtöbb kencém illatát ki nem állhatja, mert szerinte minden mű, pont ennél a terméknél jegyezte meg, hogy milyen fincsi! :D

2014.03.17. 23:33

Az illata mesés,bár enyhén mű. Ragacsos állagú,durvább szemcséjű radír. Az biztos,hogy teszi a dolgát,érezhetően selymesebb lett tőle a bőröm. Elsősorban az intenzív illata miatt veszem újra időnként.

2014.02.20. 08:53

Imádom a Fruttini Cherrry Vanilia termékeit mert annyira jó az illatuk hogy ha még lehetne kapni a testpermetüket liter számra önteném magamra.Nekem egyáltalán nem mű az illata hanem visszafogott és érdekes.Na mindegy beérrtem egyelőre a testradírral (később jön a testápolója) ami nekem nagyon hatékony ugyanis egy 12 órás gyári műszak után igen csak jól esik a bőrömnek és lelkemnek egyaránt hogy ez a jóillatú radír a nagy szemcséivel hatékonyan távolítja el rólam az egész napos mocskot. A bőröm utána tiszta és nagyon sima szóval én nagyon szeretem!

2013.08.04. 18:54

Az illata kicsi mű és a szemcsék kisebbek is lehetnének , viszont csodát művel a bőrömmel , isteni puhává válik tőle :)

Utoljára szerkesztve: 2013.07.18. 15:56 - 2013.07.18. 15:55

Van már egy Fruttini termékem egy test spray azt imádom, gondoltam kipróbálom a testradírt is. Nem kellett volna... Alig bírom kinyomkodni a tubusból a cuccot olyannyira tömény, alig bírom magamról lemosni, ragad mindenhez. Az egyedüli jó dolog benne: az illata. Egyáltalán nem radíroz, inkább csak karcolgatja a bőröm a színe pedig tényleg elég bizarr... Pénzkidobás.