Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Nicole7
A BB (Beauty Balzsam) krémek ihlette Miracle Skin Perfector újszerű összetétele egyesíti az ápolást egy könnyed alapozó hatásával az azonnali tökéletes eredményért.
2023.10.26. 10:47
Nagyon fényes marad utána a bőr, de könnyen kenhető.
2020.12.08. 10:34
Középiskolás lehettem, amikor bejött ez a nagy BB krém mánia, így hát nekem is be kellett szereznem egyet, de egyáltalán nem vált be. Ha jól emlékszem, alapozóval keverve tudtam csak elhasználni. A legvilágosabb árnyalat is sötét volt a hullasápadt bőrömhöz, és csak úgy tocsogott az arcom a zsírban. Az összetevői sem voltak szépek, és az illata is kellemetlenül erős volt. Azóta kicsit jobban odafigyelek arra, hogy mit veszek/mit kenek fel.
2018.08.22. 12:00
Gyorsan kopik, még el se tudtam rendesen dolgozni a bőrömön és már le is jött. A világos bőrre valót vettem meg, de nekem még az is túl sötét volt. Az állaga alapból nem rossz, de nagyon mű hatást keltett. Adtam neki pár esélyt, aztán elajándékoztam másnak. Még jó, hogy akciósan vettem meg, bár így is elég nagy pénz kidobásnak mondhatom.
2018.08.18. 12:22
Régebben ezt vettem mert nagyon csúnya volt a bőröm de nem akartam nehéz alapozókkal mégjobban eltömíteni a pórusokat. Szinte nulla a fedése,gyorsan kopik,nagyon folyós állaga van.
2018.03.09. 13:09
Nagyon nehez a fedese, nem is hasznaltam sokszor.:( Az illata is rossz, plusz borzalmasan folyik. Biztosan nem veszem ujra.