Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Miracle Skin Perfector 5in1 Színezett Hidratáló Arckrém

2.7
Hozzáadva 2013.07.10.by

Nicole7

A BB (Beauty Balzsam) krémek ihlette Miracle Skin Perfector újszerű összetétele egyesíti az ápolást egy könnyed alapozó hatásával az azonnali tökéletes eredményért.

• Az antioxidáns tulajdonságú C-vitamin származék ragyogást ad a bőrnek.
  • Az ásványi pigmentek természetesen egységessé teszik a bőrszínt.
  • Az SPF 15 fényszűrőt tartalmazó összetétel segít védeni a bőrt az UV sugarak káros hatásaitól.

2023.10.26. 10:47

Nagyon fényes marad utána a bőr, de könnyen kenhető.

2020.12.08. 10:34

Középiskolás lehettem, amikor bejött ez a nagy BB krém mánia, így hát nekem is be kellett szereznem egyet, de egyáltalán nem vált be. Ha jól emlékszem, alapozóval keverve tudtam csak elhasználni. A legvilágosabb árnyalat is sötét volt a hullasápadt bőrömhöz, és csak úgy tocsogott az arcom a zsírban. Az összetevői sem voltak szépek, és az illata is kellemetlenül erős volt. Azóta kicsit jobban odafigyelek arra, hogy mit veszek/mit kenek fel.

2019.03.08. 11:15

Jó állaga van, szépen fed, tartós.

2018.08.22. 12:00

Gyorsan kopik, még el se tudtam rendesen dolgozni a bőrömön és már le is jött. A világos bőrre valót vettem meg, de nekem még az is túl sötét volt. Az állaga alapból nem rossz, de nagyon mű hatást keltett. Adtam neki pár esélyt, aztán elajándékoztam másnak. Még jó, hogy akciósan vettem meg, bár így is elég nagy pénz kidobásnak mondhatom.

2018.08.18. 12:22

Régebben ezt vettem mert nagyon csúnya volt a bőröm de nem akartam nehéz alapozókkal mégjobban eltömíteni a pórusokat. Szinte nulla a fedése,gyorsan kopik,nagyon folyós állaga van.

2018.03.09. 13:09

Nagyon nehez a fedese, nem is hasznaltam sokszor.:( Az illata is rossz, plusz borzalmasan folyik. Biztosan nem veszem ujra.