Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
anonymous
A Garnier lehúzható maszkja rendszeres használattal segít csökkenteni a mitesszereket és a T-zóna olajosságát. Az arcmaszkban található feketeszén és szalicilsav erejével mágnesként távolítja el a makacs mitesszereket, ezzel egységesítve az arcbőr képét, megnyitja és tisztítja a pórusokat.
Dermatológiailag tesztelt.
2023.06.01. 22:46
Meglepőek a negatív vélemények, szerintem túlidealizálták a terméket. Mit tud, mit lehet tőle vàrni? Első használat után kb 70%-al tisztább pórusok, amit a csomagoláson is feltüntetnek. Nem mondom, hogy kiszed mindent, mert nem, de nem is ezért vettem. Nekem nagyon látványos volt a tisztító ereje már első használat után és nagyon szépen puhítja a bőrt. Felvétel egyszerű, szem környéket kerülni kell ce ezt írja a csomagolás is. Bele kell jönni a tokéletes réteg felvitelébe mert akkor nagyon egyszerű a levétel. Én egész arcra nem raknám, csak problémás helyekre, de ott teszi is a dolgát. Ha marad maradék az arcon, nem kell kapargatni! Vízzel nagyon könnyen lejön. Nekem 10/10, újravevős. Azt kaptam amit vártam.
2022.09.13. 09:17
Pillanatnyi elborulás volt a megvásárlása, hirtelen felindulás, hogy majd ez a termék segít... Nos, természetesen semmi pozitívumot nem produkált a problémás területeken, ellenben kellemetlen volt a használata. Nem venném újra még egyszer, nem ér semmit.
2022.08.08. 14:07
Bennem nagy csalódást váltott ki. Mindig is ki akartam próbálni egy peel-off arcmaszkot, és ez volt az első. A felkenés viszonylag könnyű. Várakozás közben irritálja a szemem, illetve viszonylag sok ideig szárad. Levenni kifejezetten nehéz, mindig szétszakad, ezért néha már vastagabban kentem fel. Miteszereket alig szedi ki, még 10 perc gőzölés után is, az ára pedig horribilisen magas. Jobban jársz egy arctisztító géllel, mint ezzel.
2022.01.05. 02:03
A felületi és a felülethez közeli szennyeződéseket és elhalt hámsejteket nagyon szépen eltávolítja.
Utoljára szerkesztve: 2022.03.20. 11:06 - 2021.06.07. 10:22
Nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos csalódnom kellett. Eléggé alkoholos ami kissé bántotta a szememet amíg meg nem száradt a maszk. A bőrömet kiszárította, mitesszereket egyáltalán nem szedett ki. Talán mintha kicsit puhább lett volna tőle az arcom, de ennyi.. Nehéz felkenni, a mennyiséget lehetetlen eltalálni.. Elhasználom, hogy mégse dobjam ki a pénzt teljesen, de biztos hogy nem veszem újra...Update: Eléggé megszoktam a használatát ezért valahogy újra a kosaramba került a dm-ben. A szememet már nem bántja, mitesszereket ugyanúgy nem szedi ki, és ha nem hidratálok utána egy nagyon erős arcpakolással akkor néha annyira kiszárítja a bőrömet hogy egy-két nap múlva elkezd hámlani az arcom a T-zónában.. Tényleg nem tudom miért vettem újra xd (légyszi valaki üssön meg ha mégegyszer ilyet akarok venni xddd teljesen haszontalan)