Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
BB Krémek
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Skin Naturals BB Krém Hyaluronic Aloe

3.3
Hozzáadva 2021.12.06.by

attakk

"Felszívja a felesleges faggyút, így csodásan mattá teszi az Ön arcát. A kizárólag ásványi pigmentek pedig gondoskodnak az egységes tónusú arcbőrről, és elfedik a kisebb bőrhibákat. Ráadásul az arcbőr egész nap optimálisan hidratált, így kellemesen selymes és puha marad. Az SPF 20 UV-szűrőknek köszönhetően pedig a napsugarak káros hatásai elleni védelemben is részesül."

2 árnyalatban kapható

1941 Ft-tól
Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.02.15. 18:35

A legvilágosabb árnyalat is túl sötét a bőrömön és sárgásnak tűnik. Ezen felül az állagával se vagyok megelégedve. Egynek elmegy, de nem venném újra.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.23. 09:06 - 2025.01.03. 21:48

Nem tetszik a színe. Az állaga is szörnyű.Mintha egy maszk lenne rajtam. Soha többet!

Utoljára szerkesztve: 2024.10.17. 10:22 - 2024.10.17. 09:35

Nagyon szeretem, nyáron alapozó helyett használom. Könnyen beszívódik, nem tömíti el a pórusaimat, nem okoz irritációt és a színe nagyon jól illeszkedik az arcbőröm tónusához.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.10. 19:10 - 2024.10.10. 19:08

Az idei nyàr elejével kezdtem el használni a kicsit sem sàpadtnak mondható arcomra.A nehéz alapozó helyett kerestem valami könnyed és "szellősebb"alapot. Nekem a médium àrnyalat van meg ,ami jó vàlasztàs volt.Szinte beleolvad a bőrtónusomba.Bàr felkenés előtt hasznàlok fényvédőt is.Elejével nedves blender szivaccsal kezdtem hasznàlni, de többnyire lapos ecsettel hasznàlom vékonyan rétegezve.Nagyon "könnyed"a textúràja az illatta is megfelelő.Elfedi azt,amit szükséges.A tartóssàga is szàmomra okés.

2024.10.02. 16:42

Túlságosan narancssárgás szín, ami nekem egyáltalán nem jött át a csomagolást látva.

2024.07.22. 07:21

Impulzusvásárlás alkalmával vettem, a világosabb árnyalatot. T vonalban nagyon zsíros a bőröm. Nagyon szeretem, én szinte csak télen használom. Ha nem szívódik be teljesen rápúderezek és tökéletes lesz. Hidratál és valóban egységesíti a bőrt. Újravevős.