Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
katalin89
Utoljára szerkesztve: 2021.06.03. 15:32 - 2021.05.21. 06:22
Hirtelen kellett egy fényvédő és a boltban ezt, valamint a márka SPF30-as fényvédőjét vásároltam meg, mivel mindkettő jó árban volt és nem igazán tudtam dönteni, hogy melyik is legyen...egyiket sem bántam meg. Kicsivel drágább, mint a 30-as társa, de a kiszerelés is nagyobb (50ml). Kombinált bőröm van, a T-vonalam viszonylag hamar zsírosodik, míg az orcáim szárazak, pirosodára hajlamosak. Bár a termék színezett, én nem igazán látom, hogy bármilyen pirosságot is elfedne, vagy kiegyenlítené a bőr tónuskülömbségeit. Felkenéskor a termék fényes az arcon, szóval aki nem sminkel, annak mindneképp ajánlom, hogy egy átlátszó púderrel azért menjen végig és mattítsa le a csillogást. Amúgy nem igazán ragad, nem zsíros. Könnyed vényvédő és gyönyörűen lehet rá sminkelni. Nekem eddig az Essence Pretty Natural alapozójával mutatott a legszebben. Soha nem volt még ilyen szép a sminkem, mint amikor ezt a fényvédőt, vagy a gyengébb társát (SPF30) használom, bár valamiért ez az 50-es szimpatikusabb, szívesebben nyúlok érte. A zsírosabb T-vonalam sokkal később kezd el csillogni és az alapozó sem kopik olyan csúnyán, mint e nélkül a fényvédő nélkül. A száraz részeket is szépen elfedi, az alapozó nem mutat csúnyán. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele és remélem, hogy hosszú távon is be fog válni. Mindenképpen jár az 5 csillag!